Utbytesstudent partaj

 
Kvällen den 1:a December åkte jag till Cary ("förort" till Raleigh) på Utbytesstudent party! Två av tjejerna i min grupp som har Coralee som area rep. med familj fixade med allt och bjöd in andra utbytisar som jag inte träffat innan. DET VAR SÅ KUL!!! Älskar utbytesstudenter! Alla är här av samma anledning och är så extremt roliga och underbara! Och vet ni vad?
JAG TRÄFFADE EN SVENSK!!! En kille som hette Tony, från Göteborg! (4:e bilden) Alltså tror det made my entire week! Snackade lite svenska, det var så konstigt att det faktiskt var någon som förstod. Så vi hade lite inside jokes under kvällen och kunde kommentera vissa saker, haha! Åh det var awesome! 
Alla tog med sig något ätbart som var speciellt för ens eget land, jag bakade kladdkaka, det var populärt! Argumenterade med Tony mot tyskarna vidare köttbullar var svenskt eller tyskt, för en tysk hade gjort köttbullar, haha stolta svenskar som står upp för the Swedish meatballs.. Massor underbara vänner har jag träffat, från alla delar av världen! Hoppas verkligen att jag kommer se dom mer under året! 
 
Vad konstigt det här inlägget blev, men är så excited så det får bli som det blir.
 
Åh jag är så glad ♥


Kommentarer
Postat av: Ellinor

Va roligt:):) bara så du vet är min mobil på lagning, så kan inte kika förens om typ två veckor-.-' love yoooouu<3

2012-12-06 @ 17:45:23
URL: http://elliinorgerdiin.blogg.se
Postat av: EMMAS!- julkalender i bloggen

ser skojj ut :D

2012-12-07 @ 19:03:34
URL: http://eemma.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0