A day off

 
 
Idag är det Election Day här i AmerikaT. Det betyder för er som inte vet att de just idag röstar för vilken kandidat de vill ska bli president de kommande 4 åren. Jag vet nästan ingenting om amerikansk politik och de debatter jag försökt titta på på TV har jag inte förstått något av. De bara skyller på varandra så jag kan sammanfatta det jag förstår och vad som är amerikansk politik för mig i videoklippet ovanför. haha!
Vi har i alla fall ledigt från skolan idag i och med valet för min skola används som en plats man kan rösta på. Ganska skönt om man säger så. Speciellt för en lost liten svensk som inte förstår. Min Twitter och Facebook spammas konstant med "Vote Obama"! Alla mina vänner gillar Obama, och jag tror det är bra! Jag har själv en Obama-sticker jag fick av en snäll farbror at The Fair. 
Det har varit väldigt kaotiskt här borta inför det här valet, så det ska bli skönt att slippa, även om det varit coolt att se hur allt går till här borta. Mitt neighborhood gillar Romney, de har skyltar överallt så att se en av våra grannar sätta upp en Obama skylt i sin trädgård var modigt. Jag och min värdsyster diggar dom! Varje gång vi går förbi deras hus säger vi något i stil med "WOHO GOOD JOB PEOPLE" "Go Obama" "I love you neighbor"! För hon gillar Obama. 
 
Nu ska jag göra min US History läxa. Åh vad tråkigt. Men jag vill ju inte få F (läs jag har F), jag vill ju inte åka hem så bara att jobba på. Mr. Gates kommer ge mig ett C vilket fall för han är snäll och vill inte att jag åker hem. haha! ;)
 
Hade en Skype date med fina Annie imorse också! Barndomsvännen! Hon är också i USA det här året vilket är jättekul! Vi har gått på samma skola hela livet och nu på gymnasiet är vi båda här på utbytesår.! Det var superkul! Vi hade mycket att prata om och diskutera, hur allt är, vad som skiljer sig åt, ALLT!
 
Följ hennes bra blogg om livet i Minnesota HÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!!! :D Hennes blogg är grym! Jag tror jag är hennes mest trogna läsare, haha!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0