Happy Thanksgiving

Appetiser 
Football
Baby cousin
Let the eating begin
Gulligt
Jag och Brenna gjorde "Swedish Balls" (HAHAH internt) Smakade dock inte som i Sverige... Men de uppskattades och jag fick ge ut det Hemliga receptet (taget från Google ;))
Host cousins and siblings minus Aidan (hahah jag ser ut som en jätte...)
THE pumpkin pie!
Aidan härmar mig... haha
Sötaste hunden
BLACK FRIDAY SHOPPING!!! ♥
 
 
THANKSGIVING! Igår upplevde jag min första Thanksgiving någonsin! En högtid här borta då man ska tänka på allt det man är tacksam över.
Jag är så tacksam för så mycket! Jag är tacksam över min fina familj hemma i Sverige som alltid stöttar mig i allt jag gör, de lät mig flytta hit för ett år. Utan dom skulle jag inte vara här. Jag älskar er så mycket! TACK! Också hur bra vi har det i Sverige och hur allt fungerar. Don't take it for granted people!
Jag är tacksam över min amerikanska familj, för de öppnat sitt hem för mig och låtit mig bo här. De är min familj nu och jag är så tacksam över att vara en del av familjen! I love you ♥
 
Vi åkte till Dad's syster och hade en riktig Thanksgiving dinner. Massor olika goda maträtter. TURKEY, mashed potatoes, sweet potatos, cranberry sause, apple pie, PUMPKIN PIE. Allt man kan tänka sig.
Är fortfarande mätt haha!
Det var riktigt roligt, trevligt och spännande att uppleva en riktig amerikansk högtid som vi inte har i Sverige och jag hoppas att kunna fira den igen någongång!
 
Imorse, tidigt tidigt kom Coralee (area rep.) och hämtade upp mig och Lena (från Tyskland) och vi åkte till Southpoint, vilket är ett HUGE mall 30 minuter från där jag bor. BLACK FRIDAY!!! Alla affärer öppnar jättetidigt på morgonen och har massa rea  och great deals. De hade Urban Outfitters och jag var helt överlycklig över det för jag älskar den affären. Hittade inte så mycket rea, förutom en jacka inne på Abercombie & Fitch som det var 40% off. Värsta fin! Mamma du kommer älska den ;) Det dåliga med den affären är att den STINKER mansparfym och det sitter i kläderna där. haha! Shoppade på VS (♥♥♥) och köpte ny foundation för min var slut. De hade en hel affär med bara mitt smink. Love!!! 
När jag kom hem var jag helt död och tog en lång nap.
 
Åh jag älskar mitt liv!


Kommentarer
Postat av: Ellinor

Åhh sista bilden.. Sjukt avundsjuk haha;) men va bra att du har det kul:) jag saknar dig här hemma... själv har jag det inte så kul...:/ kramiiiiis❤

2012-11-24 @ 00:53:57
URL: http://elliinorgerdiin.blogg.se
Postat av: Isabella

Abercrombie and Fitch-butikerna luktar ju asgott! :o Och kläderna likaså, haha! :)

2012-11-24 @ 16:08:30
URL: http://treryttarna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0