I know that if the sky would fall I’d survive it all, because of you

 
Halloj Sverige!
Veckan började bra, men i Tisdags i slutet av 7th period började jag må riktigt dåligt... Bara sådär från ingenstans. Gick till 8th period, helt varm och gaggig, mådde illa och hela tjottaballongen. Mr. Puckett lät mig ta det lugnt för han är bästa läraren plus att jag nu för tiden bytt ut 1st period Choir och är inne i hans klassrum varje morgon och jobbar extra på mina Art projects istället. Pallrade mig hem i den mycket hatade skolbussen och sov hela eftermiddagen och kvällen. Nu har jag stannat hemma från skolan i två dagar. Både Onsdag och Torsdag.
 
Hunnit med ett x antal filmer och avsnitt av One Tree Hill (tackar Netflix aka världens bästa uppfinning, hört att det kommit till Sverige men att det suger...synd för er) Druckit mängder av Gatorade och isvatten. Också en hel del hemlängtan har jag haft, vilket inte är så vanligt, riktigt jobbigt.. Kollade upp lite svenskt: Lyssnade på vinnaren av Melodifestivalen för första gången idag. DEN ÄR JU JÄTTEBRA!!! Den har gått på repeat hela dagen i mina trassliga hörlurar.. Isolerad från Sverige? Ja det kan man säga. Tydligen så är det coolt att ha allt sitt hår sådär halvt över ansiktet också...Vilka påhitt.. Lite opraktiskt om ni frågar mig. 
 
Jag har börjat svara på frågorna från min lilla frågestund, för en liten filur påminde mig, ja justja! Tänkte ta lite i taget, så svaren blir bra! :) Har du fler frågor eller funderingar? Klicka HÄÄÄÄÄÄÄR


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0