Spring Break - Disney World: Epcot

 
Vi spenderade en och en halv dag inne på Epcot som är en nutav de fyra parkerna de har på Disney World. Epcot fokuserar mycket på framtiden och rymden och är inspirerad av Disney's egna drömmar och idéer angående just framtiden. Det fanns många attraktioner där man kunde designa sina egna berg-och-dalbanor, bilar och hur man själv ville att världen skulle se ut (se spaceship earth), de tog bilder på de som åkte och medans de visade olika saker så svarade man på frågor. Haha min och Mirandas video som blev utifrån de svaren var hur rolig som helst, bilderna på våra ansikten blev hur fula som helst och vi skrattade tills tårarna sprutade!
 
Parken är också full med blommor och konstverk av de olika Prinsessorna och Disney figurerna så det var väldigt vackert! En annan del är de olika "världsdelarna" och länderna de inspirerats av. Man kan gå in till olika områden såsom Tyskland, Kina, Japan, Italien, Frankrike, Gamla Amerika, England och även Skandinavien!!!(mest Norge) VI HITTADE SVENSKT GODIS OCH JAG VAR SÅ TAGGAD ÖVER ATT SE NORRMÄNNEN SOM JOBBADE DÄR!! Allt var dock riktigt dyrt, men vi köpte Daim och kexchocklad iallafall! 
 
En riktigt lång dag, det var skönt att komma tillbaka till rummet den kvällen, mina fötter värkte som bara den, men jag får skylla mig själv som hade dåliga skor.. I slutändan gjorde inte det någonting, jag hade haft så roligt och upplevt otroliga saker!


Kommentarer
Postat av: EMMAS!

ooh fina bilder :D vill också åka dit:)

2013-04-14 @ 12:47:54
URL: http://eemma.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0