Spring Break - Disney World: Första kvällen

 
Söndag morgon och vi sätter oss i bilen och fortsätter vår resa neråt i landet. Destination Disney World! Klimatet ändrar sig faktiskt ganska mycket genom staterna och man kunde se en stor skillnad när vi väl åkte över gränsen till Florida. 25 grader celsius och stekande sol, nästan lite ökenklimat på vissa ställen och palmer här och där. Underbart!
Vi svänger in på avfarten och ser en gigantisk skylt som säger "Welcome to Walt Disney World Resorts" och jag blir som barn på nytt, min kärlek för Disney är så sto, det går inte ens att förklara! Jag skulle beskriva hela Disney World som en stad. De finns ett antal resorts, ett snabbtåg som kan ta dig till några utav dem och till alla parkerna, bussar som tar dig vart du vill och vägar med namn som Buena Vista Street. Hur häftigt och välplanerat är inte det?! Checkade in på ett av resorten, vårat hette Coronado Springs resort och hade ett tema inspirerat lite av Spansk och Afrikansk kultur.
Vi åt middag på restaurangen bredvid lobbyn, jag gick till den lilla butiken och kollade runt på alla Disney saker, so excited, stackars min värdfamilj, dom var nog trötta på min glädje och excitement vid det här laget. Packade in allting i de två rummen (haha ser nu att man kan se mig i spegeln, stående på en stol och tar bilden ;) Delade rum med mina värdsystrar) och gick ner till poolen och badade, det var så varmt och välbehövligt efter en dag i bilen! Visade film på bioduk precis bredvid gjorde dom också.
 
Kan bara säga att jag var som i himmelen, och då hade jag knappt kommit dit, the best is yet to come!
 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Gud var härligt det verkar vara!

2013-04-13 @ 10:25:38
Postat av: Gabriella

Hej! Hittade din blogg nyss och älskar den redan! :) Har alltid undrat hur det är att leva i USA och vara en tonåring där! Men jag undrar om det är som i filmer eller på bilder att man går på stranden på dagarna med kompisar, springer runt på gatan, har roliga sleep overs, roliga utekvällar på stranden/ parker, går och shoppar i stora shopping centrer, går på roliga konserter och går i stan med olika glassar/drinkar osv! Eller hur är det!

2013-04-13 @ 16:28:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0