The Raleigh Swedes

In kanelbulle-action!
 
Helgen var riktigt bra! Jag skype:ade med mamma på lördagen och pappa på söndagen. Så mys, fytusan vad jag älskar dom! Snart är det inte lång tid kvar tills vi ses igen, vilket både gör mig extremt otroligt jätteglad och lite ledsen på samma gång. 
Vi pratar mer ofta nu än vad vi gjorde i början av året. Första gången jag pratade med dom under året var på julafton, många förundras över hur jag kunde klara mig utan att höra av mig. Men det var viktigt för mig att leva mitt amerikanska liv och komma in i vardagen innan jag började ta kontakt med familj. Det var något jag och mina föräldrar kommit överens om, just så att jag inte skulle få hemlängtan. Och det fungerade faktiskt väldigt bra. Nu pratar jag med dom en gång varannan vecka ungefär, det är kul att dela med sig av vad som händer, och jag får ingen som helst hemlängtan. I alla fall inte som jag kunde få under de första månaderna här borta.
 
På lördagen träffade jag ÄNTLIGEN Hedvig (ni kan hitta hennes blogg under länkarna!!), den andra svenska utbytisen som också bor i Raleigh. Det jag menar med 'äntligen' är att vi har hållit kontakt över bland annat Facebook sedan innan vi ens kom hit för vi vetat att vi skulle till samma stad, men varje gång vi försökt ses har alltid massor annat kommit imellan. Och vi har sagt att "Men det är luuuuuugnt! vi har ju hela året på oss!" haha och nu är det ju inte så lång tid kvar, ooops var tog tiden vägen liksom? Så vi träffades i lördags hemma hos henne och bakade SUPERSVENSKA KANELBULLAR! jajamänsan! Med pärlsocker och allt. Tur att min söta mamma skickat det i ett paket för ett tag sen. Finns nämligen inte här i USA. För er som undrar så blev bullarna över förväntan och det var såååååå najs att få babbla lite gammal hederlig svenska igen. Dock så blandades den lätt med lite engelska här och där, haha!
Jag var väldigt imponerad över Hedvigs värdmamma, som varit iväg i Sverige i 8 veckor över en sommar. Hon kunde förstå instruktionerna på baksidan av pärlsockerpaketet. Heja henne!
 
Jag och Hedvig ska försöka träffas mer nu innan vi åker hem, kommer bli roligt!
 


Kommentarer
Postat av: Petra Nordqvist

Oj så gott det ser ut :D

2013-04-16 @ 09:59:18
URL: http://petranordqvist.webblogg.se/
Postat av: Melba

När kommer svaren från frågestunden? ;)

2013-04-16 @ 12:00:02
Postat av: Anna H

Vad använder du för kamera och objekt? :)

2013-04-16 @ 21:33:51
Postat av: Julia

Har du blivit kär i USA? För om du har det eller är det hur ska du klara av det när du flyttar hem till Sverige igen? Eller har du intalat dig själv att inte bli kär.

2013-04-18 @ 09:57:27
URL: http://juliaakabatman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0