7 miles

 
Hängde med min favorit Chelsea hem efter skolan en dag. Vi gick en promenad runt Shelley Lake som ligger här i Raleigh. Gick och gick och pratade om allt mellan himmel och jord. Hon visade mig massor olika hemliga ställen så som "the tunnel" där ungdomar brukar hänga. Jag var den första som faktiskt fått se det, som inte vet någonting om det vill säga. Det var så kul! Och helt plötsligt hade vi gått hela vägen, vilket är 7 miles. Ganksa långt! Vi har bestämt oss för att träffas någon gång varje vecka för att träna och bara umgås, det behövs nu när Amerika-livet börjar synas och kännas. 
Det var så fint runt omkring, Raleigh är faktiskt ganska grönt och om man letar lite kan man hitta många fina platser. Vi ska dra tillbaka till the lake när det blir varmare. Kommer bli awesome!
 
 


Kommentarer
Postat av: Sandra

Hej! Du har en så underbar blogg!! Jag ska åka till usa 2014 och är jättenervös för hur det ska gå att flyga helt själv, det känns som att jag kommer irra bort mig totalt haha, har du några tips? ;) sen undrara jag också om första skoldagen, får man hjälp att hitta eller måste man klara sig själv? :)

2013-02-27 @ 17:06:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0