The Beneit Jam!

 
Den här Lördagen var nog en av de roligaste, om inte den roligaste kvällen jag varit med om på väldigt länge sedan jag kom hit! The Benefit Jam!
Mitt High School är en av de bästa i NC när det kommer till Arts och the band är väldigt bra. Inom det stora marching bandet har kompisgäng sina egna små band och i Lördags hade de satt ihop en kvällsspelning i Apex, en förort till Raleigh där jag bor. Alla pengar de fick in gick till the Tree Project på Haiti. Bra ändamål och en grym kväll.
Bandet med blåsinstrumenten var så bra, bjöd verkligen på sig själva och spelade bra låtar så som Feeling Good och Thrift Shop (som är en stor grej, tror den låten kommer symbolisera en stor del av mitt år, ett minne liksom). Känner några därifrån också så det var roligt!
Mellan de olika akterna spelades vanlig musik och alla dansade. Åh jag hade så kul! Gick dit med min tyska bästa vän och träffade många utbytesstudenter och några av mina amerkanska vänner också! Det var inte så mycket folk, men hade det så roligt! De 4 timmarna som jag var där bara flög förbi.
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0