3,5 timmar

Dear Best friend,
Please stay in my life forever because you're 
one of the best thing to ever happen to me.
Love, Me

 
 
 
 
 Jag har precis avslutat ett 3,5 timmar långt Skype-samtal med världens bästa vän, Madde! Vi har inte pratat sedan den 20 Augusti, en dag innan jag åkte iväg hit till USA. 3,5 timmar är väldigt lång tid utan pauser och ändå kändes det som om tiden bara flög förbi, det är alltid så med oss. En annan sak med oss är att det inte spelar någon som helst roll hur länge sedan vi pratade eller såg varandra. Det är som om någon tryckt på en Paus-knapp, för det känns alltid som vi träffades dagen innan. Men det är väl sånt som är speciellt med en bästa vän.
Vi pratade om allt möjligt och det var så härligt att äntligen få prata som vanligt igen, även om det var en datorskärm emellan. 
 
Vi har planer för den bästa sommaren i våra liv, och det känns då lite lättare att tänka att jag en dag måste lämna mitt dröm äventyr här i USA. Men jag vet i alla fall att jag har underbara människor som kommer vänta på mig i Sverige!
 
Jag älskar dig Madde. Du är verkligen bäst! ♥


Kommentarer
Postat av: milla

fin blogg :)

www.millagronstrand.blogg.se

2013-01-14 @ 15:30:00
Postat av: madde

dom där 3,5 timmarna var bland de bästa jag varit med om! Var så skönt att prata av sig om allt och äntligen få höra din röst igen! Jag älskar dig så otroligt mycket min bästa vän och jag saknar dig så himla mycket, det är verkligen helt sjukt! Du är det bästa som hänt mig! Kärlek till dig! <3

2013-01-20 @ 18:42:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0