German bestie

 
Min underbara tyska utbytesstudent bästa vän och hennes värdsyster kom och hämtade mig på skolan (de var lediga) efter min sista midterm och vi åkte hem till dem. Såg på Glee, drack Chai te, och åkte på deras cykel-bil grej. Hennes värdfamilj har så mycket konstiga grejer, haha! Så vi drog ut på en cykeltur i hennes neighborhood. Det var så kul! Älskar att spendera tid med henne, hon är min bästa vän här borta och vi har alltid så roligt tillsammans! Vi förstår varandra mycket bättre, för vi går igenom allt tillsammans likadant ungerfär och det är skönt att ha någon som vet hur man tänker. 
På kvällen drog vi tillbaka till skolan och kollade på basket. Min första basket ball match någonsin! Kul! Och Enloe vann! YAY. Vår skola är inte så bra på sport så det var ganska häftigt att dom vann!
När vi kom hem igen så gjorde vi cup-brownies. Det är en brownie som man lagar i en mugg i micron. Tar ca 3 minuter att slänga ihop och det var så gott! 
 
C (skriver så för vet inte om hon vill att jag skriver ut namn och så än..) spelar gitarr SUPERbra och hon har skrivit några sånger som hon spelade, satt där och nästan grinade över hur bra hon var! Så nu har jag önskat mig dom inspelat på en CD! 
 
Love her, my German girl♥


Kommentarer
Postat av: agnes

Hej, vi pratade lite förut, vet inte om du minns. I vilket fall som helst så ville jag bara fråga en fråga. Haha.
Jag har blivit antagen att åka till austaralien som utbytesstudent, och ska kanske åka. Men jag är så sjukt nervös redan nu och allt är inte ens bestämt. Men är det värt att åka? Ångrar du att du åkte? Var du nervös innnan ? Vad var de största rädslorna? Hur var första tiden med din värdefamiljen? :)
Haha, tack för hjälpen :)

2013-01-22 @ 12:18:17
URL: http://agnesnorman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0