Midterms

Den här veckan är lite speciell här borta för min del. Nämligen Midterms. Vilket betyder prov/exams/redovisningar för hela slanten. Nästa vecka börjar 2nd semester och för att avsluta 1st semester så är det det här som gäller.
 
Vanligtvis har jag 8 lektioner varje dag, 45 minuter långa, varav en är lunch. Men den här veckan har vi 2 periods varav båda är 2,5 timmar ungefär med tests i 2 lektioner per dag.
 
Måndag: Vanlig dag
Tisdag: 1&2 period,  CHORUS AND YOGA/PILATES
Onsdag: 7&8 period, HISTORY THROUGH FILM AND ART
Tosdag: 3&4 period, ENGLISH AND ACTING
Fredag: 5&6 period, US HISTORY AND LUNCH(Får lämna skolan tidigt)
 
Så idag (Tisdag) hade jag History through Film och Skulptur. Superenkelt verkligen! Och så slutar vi vid 12, så det är skönt. Dock är det världens kaos vid the bus loop av folk som försöker hämta upp sina barn och elever som försöker ta sig hem med sina bilar. Dom ska ha sån koll på allting här på skolan, känns nästan som att man är 12 igen.. Alla elever som inte har lika tur som mig, som har en värdmamma som hämtar upp en, måste sitta i cafeterian tills de vanliga bussarna kommer vid halv 3. Man får inte lämna, och vakter står och vaktar. Helt stört om du frågar mig...
 
Imorgon har jag English och Teater och jag är supernervös. I alla fall inför teatern för vi ska spela upp/berätta/agera våran historia från The Story Telling Unit vi håller på med. Helt själv, och eftersom jag inte är van vid engelskan riktigt när det kommer till teatern så är jag nervös, för måste tänka extra mycket på att inte glömma texten och hur man uttalar allting, vilket leder till att jag inte kan agera ut ordentligt som jag hade velat.  Men men... Mrs. Northrup är riktigt snäll mot mig, så det ska nog gå bra!
 
Engelskaklassen har jag redan 97% i vilket motsvarar A, så även om jag skulle faila så har jag fortfarande C, vilket är det jag måste ha varje courter för att de inte ska skicka tillbaka mig till Sverige igen. Det är strikt...!
 
Önksa mig lycka till! I'll need it!!
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Mammis

Hoppas att det har gått bra! Love you <3 Mammis

2013-01-18 @ 18:28:28
Postat av: Bebo!

Kul det låter! Eller jag vene... Haha du verkar ha det bra i alla fall och det är ju bra! <3

2013-01-18 @ 21:58:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0