WELCOME 2013!!

 
Watch in HD
 
ÅÅÅÅH jag hade världens bästa nyårsafton! Så sinnessjukt bra!
Jag, Miranda(värdsyster), Emily, Lizzie, Madeline och Sarah åkte downtown för "First Night". Gick runt bland gatorna där det fanns massor att göra. Som en mini-Fair. Några av oss gjorde gratis face paint och vi kollade på Improvisation teater, köpte Pepermint Mocha (min absoluta Holiday favorit♥) på Starbucks och sen en halvtimma innan tolvslaget gick vi till stora scenen där ett liveband spelade! Hur awesome som helst. Eftersom vi hade "VIP" så fick vi komma in närmre scenen, vilket var toppen för annars hade vi inte sett ett dugg. Det var SÅ mycket folk! Åh, killen i bandet friade till sin flickvän på scen och det var hur gulligt som helst! Vi stod precis vid mixerbordet, där också bandets vänner stod och filmade det hela. Tror våra "OOOOH THAT'S THE CUTEST THING EVER!!" kommer höras bra på den inspelningen, haha!
 
Ett videoklipp på hur tolvslaget var! Synd att inte ljudet är så bra, för det var verkligen hur mäktigt och häftigt som helst och musiken dånade över hela Raleigh. De släpper ner ett gigantiskt ekollon (en del av en staty här i Raleigh) från en kran precis när klockan slår tolv, lite NY känsla, haha!
 
Det här var utan tvekan bästa dagen/kvällen hittils!
 


Kommentarer
Postat av: Ellinor

Haha lika söt som vanligt Anna:* Men det såg väldigt coolt ut :D <3

2013-01-02 @ 11:46:20
URL: http://elliinorgerdiin.blogg.se
Postat av: Hilda

Hej :) Jag har en fråga eller flera frågor rättare sagt. Jag undrar vilken årskurs de som är födda -97 går i nu? Har du tänkt att gå på college eller något liknande i USA eller något annat land senare? Sen undrar jag också, är High School så häftigt som det verkar? Jag har sett på Awkward och det verkar vara riktigt kul. Är det mycket fester? Det blev en hel del frågor. Tack för en bra blogg!

2013-01-05 @ 22:57:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0