Last days at Enloe High

Svenska flaggan in the Atrium, folk säger det är pga att jag är här. Najs
Courtyard, spenderat nästan varje lunch här ute.
Acting classroom ^
The Bell ringde ut för sista gången
ledsna (och äckliga tack vare NC's fuktighet haha) utbytesstudenter sista skoldagen
BYE ENLOE
Min fina vän Lizzie♥ 
 
 Jag har nu gått klart mitt år på Enloe High School! Två veckor sedan hade jag min sista riktiga dag där. Det var väldigt konstigt. Jag menar, det är så mycket jag byggt upp under året med vänner och lärare och det känns overkligt att det är slut. Jag vet att jag inte lagt upp många bilder på min skola och under dagarna där. Anledningen till det är att det är mycket som försvinner och blir stulet (tillexempel min mobil...) så att ta med sig kamera är inte det bästa. Men under de sista dagarna då vi inte hade så mycket att göra i min 8th period gick jag och tog bilder runt om i skolan. 
Lizzie tog med mig till Yogurtland efter sista dagen för att fira. YAY!
 
Veckan efter det var det ledigt och veckan därpå kom vi tillbaka till skolan för våra final exams. 
Måndag: 1st and 2nd period 
Jag har inte kör längre utan går till min Art class under 1st period som egentligen är 8th. Så hade ingen exam då. Så jag åkte till skolan bara för min Yoga/Pilates.
Tisdag: 7th and 8th
Piano och Art, mina favoritklasser. Superenkel exam i båda ämnena så det var mest spendera tid med kompisarna då man måste stanna i 3 timmar.
Onsdag: 3rd and 4th
English and Acting
Troligtvis den "hårdaste" dagen. English var helt ok, väldigt långtråkigt och jobbigt med långa texter att läsa och svara frågor till.. Men det kommer ju inte räknas för mig ändå så det var inget att oroa sig över. Acting var väldigt nervöst. Vår exam var att utföra en audition med två "contrasting" monologer. Vilket betyder två monologer som är olika från varandra. Men det gick bra och jag fick 95 on it. A, heja mig! ;)
Torsdag: 5th and 6th
5th period är US History och testet där var svårt. Jag har aldrig varit bra på historia så den här klassen har varit svårt för mig hela året. Men vad gör det? hehe. 6th har jag lunch så fick åka hem efter första examen. 
 
Jag följde åter igen med Lizzie, och vi gick ut från skolan i en stor kram och skrattade och gav ifrån oss konstiga "gråt-ljud" eftersom det var min sista gång på Enloe. Lite sorgligt att köra iväg med bilen, "BYE ENLOE!!" 
 
Vi åkte till hennes stall och efter det åt vi lunch på Panera "'cause white girls love bread" HAHA!
 
Nu kan jag stolt säga att jag klarat av ett år på crazy Enloe, mitt amerikanska High School! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0