2 frågor

Hej, jag ska snart som utbytesstudent till Amerika och jag undrar bara om skolorna där är som dom visas i typ filmer och sånt?Jättebra blogg!:D
   Nu kan inte jag svara för alla USA:s High Schools, men min skola är faktiskt inte alls som jag förväntade mig från att ha sett filmer och TV-serier. Visst finns det likheter; korridorerna med alla skåp, matsalen, football feild osv. Men de typiska cheerleaders som går runt i sina uniforms, de olika borden i matsalen som man tillexempel kan se i "Mean Girls" existerar knappt på min skola. Jag säger inte att allt är bluff, det är bara inte lika extremt som på film.. obviously.
Tack! Roligt att du tycker om min blogg :)
 
 
Hej! Du har en så underbar blogg!! Jag ska åka till usa 2014 och är jättenervös för hur det ska gå att flyga helt själv, det känns som att jag kommer irra bort mig totalt haha, har du några tips? ;) sen undrara jag också om första skoldagen, får man hjälp att hitta eller måste man klara sig själv? :)
      Åh, tack nu blev jag glader! :)  Jag trodde också att jag skulle irra bort mig, och vara toknervös. Men jag blev överraskad över hur lugn jag faktiskt var när jag väl kom till Arlanda med mamma. Vara bara väldigt taggad på att äntligen få komma iväg. Tror det är så att man har förberett sig så otroligt länge på hela resan att all nervositet är som bortblåst. Jag vet inte vilken organisation du åker med, men jag åker med Explorius. Vi lämnade Sverige i olika grupper som åkte med varandra, samt hade hjälp hela vägen från NY till slutdestination. Och om man skulle virra bort sig totalt är det bara att fråga någon på flygplatsen. De är otroligt snälla och hjälpsamma. Om nu inte det skulle vara fallet så är de fortfarande skyldiga till att hjälpa dig, om du är minderårig. Sedan ett tips som kan hjälpa om du är stressad över hela flygresan är att HA KOLL på dina grejer, var du har alla viktiga papper, pass, visum, biljetter osv. Ha allt organiserat i olika mappar eller liknande. Vad som passar just dig. Då är jag säker på att du kommer klara dig galant! :)
Första skoldagen var inte så farlig som jag trott. Hade varit till skolan någon dag innan och valt mina klasser och i samband med det fått alla mina klassrum markerade på en karta. Jag gick med min värdmamma till alla klassrum för att veta på ett ungefär var de låg. Min skola är sjukt stor och när den var full med människor var det mycket svårare,men jag klarade det och dina lärare kommer förstå om du är sen eller om du var lite vilse. Du är inte den enda! Det var inte förrän kanske 3:e veckan de började bli mer strikt om du kom försent. Så ingen idé att vara nervös eller stressad över det!
 
Gamla bilder från när jag åkte hit, till landet på andra sidan pölen
 
Hoppas mina svar kommer vara till hjälp och om fler frågor finns, feel free to ask me. Jag gillar att hjälpa till och svara på era funderingar!
 
Är det någon utav er som läser min blogg, som vill att jag startar en Frågestund? Känner att det var ett bra tag sen sist... What do you think lovebirds? ♥


Kommentarer
Postat av: tova

Hej! Jag ska till USA efter sommaren, till Las Vegas. Vet du någon nu som är iväg i Las Vegas? :)

2013-03-16 @ 21:36:59
URL: http://usatova.blogg.se
Postat av: Josefine Klashed

Är du alltochingenting på tumblr? :O

Svar: hahahahh ja ;)
None None

2013-03-17 @ 18:22:28
URL: http://josefineklashed.blogg.se
Postat av: Michelle :)

Hej! Mycket bra blogg! Kul att läsa då jag också ska till USA efter sommaren! Jag är väldigt träningsintresserad när det gäller att träna på gym och äta bra och nyttig mat och därför undrar jag om det finns stort utbud av gym och om det är lätt att leva hälsosamt, om det finns mycket nyttigt? För man får iallafall för sig att allt bara är skräpmat x) haha
mvh, Michelle

2013-03-18 @ 10:06:07
URL: http://gymfreakz.myshowroom.se
Postat av: Josefine Klashed

ofta jag inte ens visste att du har tumblr, och så följer jag dig haha!

2013-03-18 @ 20:35:20
URL: http://josefineklashed.blogg.se
Postat av: Anna

vore toppen o du hade en frågestund!

2013-03-22 @ 21:23:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0