Like a Disney Princess

 
Söndagen spenderades även den at Crabtree, men denna gången inne i den tillfälliga Prom butiken. Som jag har hört att Prom är så är det inte direkt festligt.. Såklart klär alla upp sig väldigt fint och glitter och strass är ett måste för många. Men själva dansen är mer som ett disco kinda thing. Jag hittade ingenting jag var intresserad av att köpa och faktiskt ha på mig på Prom, men jag och Lizzie provade de extrema balklänningarna. Åh jag älskade den där klänningen! Kände mig verkligen som en prinsessa och det var korsett och världens kjol. "Anna, you look like a blonde Belle, the only thing you need is a beast" haha! Och ja, vi hade mycket roligt i de där klänningarna. Jag undrar dock hur det kan vara möjligt att dansa i en sådan. Kjolens bredd var längre än om jag sträckte ut armarna och den kostade en förmögenhet..
Jag ska definitivt ha en sån här på Linköpings Bal sen när jag går i 3:an. Ingen tvekan!
 
Men riktigt roligt hade vi, oj oj! Letandet efter en Prom Dress fortsätter. Tickets goes on sale this week, but there's still about 2 months left until the actuall dance. So excited! Får se om någon bjuder ut mig. Annars har jag lite reservplaner aka mina underbara roliga amerikanska vänner!
 
Sen var vi trötta så stannade på Yogen Fruz. Älskar Froyo, alltså det går nog inte att beskriva. Dock proppar jag alltid på så mycket topping så man ser aldrig yogurten och det blir alltid så dyrt, men det är det värt. Inget ställe slår dock Sweet Spoons. Åh mitt favorit ställe, kunde nog bo där! Inget slår det kan jag säga.
Jag är så bra på att fånga mina vänners bästa sidor på bild. HAHA. Lizzie I love you to death!
 


Kommentarer
Postat av: Ellinor

Asså Anna den där klänningen är sååå fin! Jag är typ kär!! Måste ha en sån på balen:o❤

2013-03-05 @ 08:02:56
URL: http://elliinorgerdiin.blogg.se
Postat av: Judith

Åååååh vilken fin klänning Anna! :D <3 Passar dig kanon! :D Saknar dig! <3
Kram Judith <3

2013-03-11 @ 18:01:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0