Pappa-skämt och Erik-snack

   
 
Idag hade jag bestämt Skype-tid med världens bästa pappis! Tror vi pratade mer än en timme om bara massor strunt, som vi alltid gör och det känns så skönt att man kan prata och se varandra även fast vi är så extremt långt ifrån. Det är som om de lever på andra sidan stan. Tacka Skype-gudarna! 
Jag har inte pratat så mycket med min familj pga att jag inte vill få hemlängtan, men det var mest i början utav året, nu när jag varit här i mer än halva tiden så längtar jag nästan aldrig hem. Och om jag gör det så är det för att jag är förväntansfull över att få träffa dem igen och för allt kul jag ska göra i sommar. Inte pga av att det är jobbigt här borta, så det är super! 
Det var i alla fall jätte super awesome att prata lite med dem, pappa-skämt och Erik-snack, det har jag saknat hehe!
Jag älskar er så så så så så så mycket! ♥
 
Efter det drog jag till Crabtree Valley Mall tillsammans med Lena. Resten/några stycken från vår utbytesgrupp skulle på volunteer-arbete men vi hade verkligen ingen lust med det, så vi gick och shoppade istället.
Det behövdes verkligen! Köpte världens ballaste jacka inne på Forever 21.. Hur cool som helst!!! Och nya dojor och brallor, har gått runt i samma converse i säkert 1/4 utav min tid här och mina favojeans är sönder så kände att jag behövde lite nytt.. åh så ansvarstagande. 
 
 
   


Kommentarer
Postat av: Bella

Hej, jag ska snart som utbytesstudent till Amerika och jag undrar bara om skolorna där är som dom visas i typ filmer och sånt?Jättebra blogg!:D

2013-03-03 @ 20:02:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0