Spring Break - Disney World: Magic Kingdom

Fytusan vad lycklig jag var! Men nog bäst att jag håller mig bakom kameran, ful-posarn....
Älskade Trassel!!! Världens bästa ♥
 
(Tänkte börja med att göra klart inläggen om Disney World. Herregud vad seg jag är. Typ mer än en månad sen nu ju... )
 

Alltså ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH Magic Kingdom var verkligen som namnet säger: MAGISKT! Blir helt ivrig av att se de här bilderna och minnas hur det var att gå runt där, jag (Disney-nörden herself) var i himlen. Jag tror min världfamilj var lite trötta på mitt ständiga excitement. Jag var som ett barn på nytt. Alla detaljer, butiker fyllda med allt man kan tänka sig, lampor som lyste upp hela parken på kvällen, de små högtalarna överallt som spelade Disneymusik från alla möjliga filmer, och SLOTTET! Jag spenderade så mycket tid av att bara stå och titta på det. Ikonen för Disney och alla prinsessor (Ok, nu börjar töntigheten komma här känner jag...). Jag gick till och med in där man kan få en makeover(för 5år och under) för att se hur det gick till och frågade till och med om de kunde göra om mig till en prinsessa (HAHAHA). 
På kvällen var det fyrverkerishow, något av det häftigaste och finaste jag sett! Och vår dag slutade med att jag stod och kollade på paraden medans de andra åkte en bergochdalbana för sista gången.
 
Jag vet inte ens vad jag skriver just nu.. Jag är så lycklig att jag fick komma hit och kan inte tacka min värdfamilj tillräckligt för att de tog med mig hit. Världens bästa ställe, min dröm är nu att jobba som en Disney prinsessa, haha. Herregud. 
Jag ska nog sluta skriva nu, ni fattar nog vad jag fösöker säga. Jag var som på rosa moln hela dagen och ville inte där ifrån. Älskade, älskade Disney! ♥♥♥
 
 


Kommentarer
Postat av: Ellinor

:o trassel!❤❤
Men åh va mysigt jag vill också dit!! Jag saknar dig annaaaa!❤

2013-05-23 @ 11:04:04
URL: http://elliinorgerdiin.blogg.se
Postat av: Juliiiaaaa

:O Såååå avis man är här då! Morr! hihhi, så kul för dig! hoppas du har en bra sista tid in the US nu! Sverige saknar dig! :))

2013-06-01 @ 09:58:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0