En Jul á la Amerikat

Några dagar innan Jul fick jag ett paket hela vägen från Sverige och världens bästa älskade mammis♥ fyllt med massor olika svenska julsaker. Bland annat skumtomtar (som jag berättade var roliga att micra i micron så det testade Aidan och Brenna,haha!), knäck, pepparkakshus+Non Stop, pepparkakor som mamma gör varje år(som tyvärr var sönder..), chokladtomtar och polkagrisar. Mamma hade lagt ner massor tid på allt detta, och jag blev otroligt glad över allt, fick lite julkänsla och kunde dela med mig lite av den svenska julen till min värdafamilj.
 
Någon dag efter det första paketet kom ett till, denna gång lite mindre, men med bästa innehållet: JULMUST!!! mamma känner mig väl, haha! ..och så lite julklappar till värdfamiljen.
 
Eftersom det aldrig snöar i North Carolina, så gör barnen i familjen här varje år egen "snö" utan strimlat papper från papperstrimlaren(?) ja, en maskin som strimlar papper haha lol. Ni vet nog vad jag babblar om , förhoppningsvis. ..Och så häller vi det från "balkongen" övervåningen, ner på personen på nerevåningen. haha det var riktigt roligt!! 
 
Julaftonskvällen spenderades först i vardagsrummet där vi åt kakorna vi bakat tidigare och lussekatterna jag och Brenna bakat dagen innan, drack varm choklad och sjöng lite julsånger. Vi fick nya PJ's, dekorerade Mirandas rum med julbelysning och pumpade upp luftmadrasser för att sedan läsa julsagor, sova och vakna tidigt på juldagsmorgonen och se på granen och paketen från "balkongen". Myspys!
 
Julgranen och innehållet i min alldeles egna Christmas Stocking. THANK YOU SO MUCH GRANDDAD AND GRANDMA BARB FOR THE PRESENT! ♥ and host mom and dad, my wonderful host siblings for my presents, I love you!
Fick också en ny telefon från mamma och pappa, ni vet att jag älskar er mest av allt! Ni är bäst!♥ Jag och Tom ska kolla upp när jag kan köpa den och om jag ska använd den här eller bara köpa för att ta med mig hem till Sverige sen!
 
American Christmas dinner, people!! Turkey var yummy in my tummy! och en bild på min värdfamilj för dom är AWESOME!
 


Kommentarer
Postat av: Helena Sundelin

Det ser ut som att du har det riktigt bra! En så härlig familj du fått! Papperssnö, hi, hi.

2012-12-27 @ 08:40:40
Postat av: Alma

Åh vad mysigt allt verkade! Som jag förstått är julen ofta väldigt jobbig för att man längtar hem men också väldigt rolig och typiskt amerikansk :) Hoppas att du haft det braa i alla fall! Har ju sett lite på twitter också att det varit jobbigt, men sådana dagar måste man ju också få ha. Hoppas du får en fin dag idag! :)

2012-12-27 @ 16:48:20
URL: http://itaktmedhimlen.blogg%2Cse
Postat av: Josefine Klashed

sv: haha visst, säg hur du vill ha den bara! :)

2012-12-28 @ 19:36:47
URL: http://josefineklashed.blogg.se
Postat av: Judith

Vilken mysig Julafton Anna! :D <3 Är så glad att allt går bra för dig i USA! :D Saknar dig <3
Kram <3

2012-12-29 @ 18:47:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0