Shopping och Yogen Früz

 
En fredag efter skolan åkte jag och min tyska utbytesstudent bästis till Crabtree och shoppade, åt mat och frozen yougurt till efterrätt. Det var hur kul som helst! Älskar henne! Hon är min bästa vän här borta och det är skönt att ha någon som går igenom samma sak som en själv som man kan prata med om allt och som tycker allt är lika coolt, roligt, jobbigt, svårt, annorlunda och helt underbart som jag tycker!
 
Frozen yogurt är något utav det godaste jag ätit. Här borta i alla fall! Det är som mjukglass, men det är gjort på yogurt, vilket är nyttigare, lättare och lite friskare än vanlig glass. Jag älskar det! Det finns oftast massor olika smaker att välja mellan, och om man vill kan man blanda två smaker i en "Swirl". Man tar en bägare och fyller på med hur mycket man vill och sedan finns det en stor disk med olika toppings. Sen betalar man i kassan, så mycket som det väger. Inte det billigaste jag varit med om, men det kan bero på att jag alltid tar för mycket. Det är så gott och man proppar alltid på allt som finns för jag kan aldrig bestämma mig, haha! 
Men det är så värt det!!! 


Kommentarer
Postat av: Ellinor

Åh va gott det ser ut! Och va fin du är annis❤

2012-10-23 @ 08:04:32
URL: http://elliinorgerdiin.blogg.se
Postat av: Lina

tjena! älskar din blogg, men jag tänkte på vad hette den oragnisationen du åkte med och var det någon som fick bo i new york? Tacksam för svar, kraaam :)

2012-10-25 @ 19:56:57
Postat av: Mammis

Skönt att se att du har det bra! Kraaaaaaaaaaam Mammis

2012-10-26 @ 17:19:47
Postat av: Carolina Wirell

Åhhh vad gott det ser ut! Saknar dig Anna panna! <3

2012-10-27 @ 11:44:34
URL: http://vrazyneess.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0