Spirit week

 
Spirit week och Homecoming var den bästa veckan i skolan än så länge! Så otroligt roligt! Vet inte hur många av er som vet vad det är.. Antar att ni som funderar på att åka iväg som utbytesstudenter i framtiden redan tagit reda på det. Men tänkte förklara lite för er som inte har en aning om vad det innebär.
 
Under en vecka så taggar hela skolan till fredagen då det är Homecoming game. Amerikansk football. Och varje vecka har ett tema och man klär ut sig till de olika temadagarna, vilket var superkul! På fredagen är det oftast skolfärgerna som gäller. Man klär sig i skolans färger för att support the team som ska spela på kvällen.
haha jag är så dålig på att förklara saker...
 
Våra teman under Spirit week var:
 
Måndag: PJ day. Pyjamas dag, ha din pyjamas i skolan "Du kan gå direkt från sängen till skolan". Jag hade inte min pyjamas i skolan. Dels för att jag glömde att det var den veckan vi skulle klä ut oss och dels för att jag inte sover i en pyjamas.. alltså inte school appropriate att gå till skolan i shorts och linne eller en over size t-shirt.
Tisdag: Nerd day. haha åh det var så roligt! Jag och mina kompisar gick in för det och jag och Miranda rotade runt i allas garderober för att hitta en nerd outfit. Såg väl helt ok ut! Roligt var det i alla fall!
Onsdag: Wacky Tacky Twin day. Klä dig likadant som din kompis, men wacky tacky, alltså kläder som inte matchar, massa färger och annat roligt. Jag och min kompis Maddie skulle klä oss likadant, men vi hittade inget som var tillräckligt wacky tacky, så det blev inget..
Torsdag: Celebrity day. Var en kändis för en dag. Skulle vara Mean Girls med mitt gäng, men de glömde kläderna jag skulle låna så ja... hahah
Fredag: School spirit day. GREEN AND GOLD. Hade min Eagle Club T-shirt. Den här dagen var den roligaste! Alla lektioner var endast 30 min och på eftermiddagen var det the parade, hela skolan gick en parad runt skolan och området runt omkring och sen var det The Pep Rally. ÅÅÅH det var sååååå roligt! Hela skolan var samlad i the Stadium (the football field) och alla var så glada och taggade, vi fick se the Marching Band som är helt galet bra! Det är skolans stolthet. Min skola suger på sport, det är en Arts school, så teater, band, dans och arts är det vi är bra på. Så det är the marching band alla vill se, istället för football laget. Cheerleaders dansade till bandet och det var lite battles mellan de olika årskurserna. 
 
Nerd day:
 
GREEN AND GOLD:

Jag och Charlotte, från Tyskland. En av mina bästa vänner här borta!


Kommentarer
Postat av: Judith

Ååh va roligt! :D <3 Låter som en toppen vecka! :D <3
Saknar dig! :D <3
Kram Judith <3

2012-10-20 @ 22:44:54
Postat av: Mammis

Skönt att det fungerar igen! Kraaaam Mammis

2012-10-21 @ 10:33:16
Postat av: Amanda

Så fin du är Anna!! Låter som du har det bra :-D
Vi saknar dig så otroligt mycket ska du veta!
Nu har du väl vart i USA i 2 månader!?
Kram kram!?<3

2012-10-21 @ 12:45:06
Postat av: DaddyCool

Nu kommer hösten här hemma i A-bo
Farmor och Bertila har varit här och hälsar så mycket!

2012-10-21 @ 17:51:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0