5/5 våfflor

 
Babblar på om hur min första månad varit. Inser nu att att den är väldigt osammanhängande och weird. Men det är så jag är. hehe! Och att det enda jag säger är att jag har varit här en månad... vilket i och för sig är sant. hmm..
 
Enjoy!
 
 

Busch Gardens, Virginia

 
Åh vad kul det var i Virginia och på Busch Gardens. Åkte massor berg-och-dal banor, min favorit heter Alpengeist och man sitter liksom under rälsen med fötterna dinglande. Den var väldigt rolig! Den åkte upp och ner och runt, snabb var den också! Sök på Google eller YouTube! 
Bilderna suger... Dels för jag använde lilla kameran och dels för att jag inte hade tid att ta kort. Åkte ju karruseller hela dagen och kunde inte ha med kameran då jag åkte... 
Det finns ett antal Busch Gardens runt om i USA och varje park har ett tema. Den vi åkte till var "Europa", vilket innebar att parken var dekorerad som i Europa. Man gick igenom olika länder, var man än gick. Germany, Italy, England, France, Scotland och Ireland. Rolig idé, och jag kände mig nästan lite hemma där, med allt europeiskt och musiken som spelades.
Åt ameikansk pizza och testade "Frozen Lamonade", weird... haha!

VIRGINIA

Hej alla fina!
 
Vi hade Early Release idag. Vilken innebär att man slutar tidigt! Men inte som i svenska skolan där man slipper sista lektionerna, utan här har man alla lektioner bara det att dom är kortare. Så alla lektioner idag var endast 30 min. Kändes konstigt att äta lunch vid 10...... Men vi slutade 12 och sen kom jag hem vid kvart i ett ungefär. Kan inte skriva mer nu, för måste packa inför helgen! För vi åker till Virginia idag!! Och imorgon ska vi på Busch Gardens, vilket är ett stort nöjesfält, med massor karuseller och bergodalbanor! Kommer bli superkul! Vi åker dit för at fira min värdbror Aidan!
 
Vi hörs på söndag när vi är hemma igen!
 
 

MAIL

 
JAG HAR FÅTT POST!!! 
Jag skrev i ett inlägg att jag tappat mitt bankkort... idag fick jag äntligen brevet med mitt nya VISA-kort i! Jag är så glad! 
Det stod Linköping på stämplarna över frimärkena och älskade mammas handstil gjorde mig lycklig i lill-hjärtat.
TACK världens bästa mammis för att du fixade med allt detta! Jag lovar att jag inte ska tappa bort det igen!
 
Jag älskar dig♥ och tänker på er där hemma! Kram kram kram kram kram
 
Nu är jag redo för Crabtree Valleymall och shopping! Kommer ihåg när jag och pappa satt och kollade upp Raleigh i Google Maps och Google Earth, kollade vad för shoppingcentrum det fanns... haha! Crabtree var en av dom!

SOAR-ticket prizeAllt börjar släppa för mig här! Äntligen! Jag gick in med inställningen att jag den här veckan skulle prata med så mycket folk som möjligt, äta lunch med någon annan en dag, än med dom jag vanligtvis äter med. Och byta dom klasserna jag inte tyckte om, eller som hade för några elever eller för mycket läxor. På dom här två dagarna som varit den här veckan har jag gjort allt det jag nyss nämnde. Jag har pratat med nytt folk, som jag inom en snar framtid kommer kunna kalla mina vänner. Jag har ätit lunch med en tjej från min Theatre class som jag verkligen tycker om, som jag tror kommer bli en bra vän. Och till sist så har jag bytt två klasser. OCH jag har fått mitt pris från min SOAR-ticket! En t-shirt med skolans "namn", den är stor som ett tält och är härmed min nya sovtröja!
Klasserna jag bytte idag ut min Graphic Design class. Varför då undrar kanske några? JO, för det är alldeles för mycket prov. Allt vi gör är att gå igenom konstig säkerhetsfakta som inte har med Photoshop att göra. Och när vi väl ska göra saker i PS, dom 10 minutrarna som är kvar, eftersom vi inte har mer tid kvar efter alla papper, så ritar vi cirklar och annat trams. Inte vad jag ville. 
Så jag bytte till en Arts class. 3D Design heter den och där gör man keramik, eller skulpturer. Eftersom jag redan hade en Arts class redan så var jag tvungen att byta den, för man får inte ha fler än en. Så då bytte jag ut min halvkassa printmaking mot en Dance/Yoga class. Kommer bli roligt! Det är en annan utbytesstudent som jag pratar mycket med som också har den klassen! Kommer bli bra!

Jag är stolt över mig själv som gör detta! Jag kommer växa så mycket som person känner jag på mig, och att jag faktiskt gör något åt saken när något känns fel är starkt gjort. BRA ANNA! ;)
När man är lite lonley och själv utan tryggheten hemma i Sverige får man berömma sig själv och säga hur otroligt modig och awesome man är!

Question

Nina:
har en fråga måste du gå om en klass när du kommer tillbaka till sverige??
 
Svaret är: ja. Jag måste gå om en klass när jag kommer tillbaka till Sverige. Jag måste ta igen året jag missat medan jag varit här. Vilket betyder att jag kommer börja med de som är ett år yngre. Jag ser inget problem i detta och för mig är mitt utbytesår helt klart värt att börja om. Visst är det synd att inte få komma tillbaka till sin gamla klass som jag verkligen älskar och har hittat några av mina bästa vänner i. Men de kommer finnas kvar och våran vänskap kommer inte försvinna bara för att vi inte går i samma klass. Jag slår vad om att min nya klass kommer vara bra! Även om min gamla klass kommer vara svår att slå!
 
Det är roligt, för varje gång jag förklarar för amerikanerna att det här året och mina betyg jag får här inte kommer räknas när jag är tillbaka i Sverige så får jag alltid förundrade blicka och svar som: "WHAT? Then why are you doing this?!" "It can't be worth it, to have one more year of High School". Vad jag märkt av här är att alla är så otroligt ambitiösa när det kommer till skolan och de vill bli klara snabbt för att börja College och många klasser förbereder eleverna inför College. Allt kretsar kring skolan och att missa ett år med sina vänner för att uppleva ett nytt land och kultur som jag gör just nu, är ovanligt.
 
Men för att sammanfatta detta: Ja, jag måste gå om ett år. Och jag ser inga problem i det, och tycket helt klart det är värt det!
 

Farm tour & Butter sprayIdag åkte vi ut på den amerikanska landsbygden! The farms runt omkring här hade tours för folk att komma och kolla hur de odlar grönsaker och hur djuren har det och hur allt går till. Det var himla roligt! Innerst inne är jag ju en liten lantis och hemma i Sverige bor jag på landet så det var kul att komma ut och andas lite lantluft, hehe! Det var en jättefin gård och stallet de hade var riktigt fint! Det fick mig att längta tillbaka till hästlivet. Att rida och tillbringa tid i stallet. 
Det fanns massor olika djur, grisar, turkeys, små kycklingar, åsnor, får osv osv. Vi fick glass som gjorts i Wake Forest där jag bor. Supergott!
 
Jag och Brenna har även bakat en kaka! En amerikansk sådan. Det är väldigt enkelt att baka här. Man har en Yellow Cake mix och så tillägger man bara några få ingredienser och så är det klart. Och en annan rolig grej man använder är smörspray. haha! Man sprayar smör i plåten, istället för att smöra och bröda som vi gör i Svenneland. Lite roligt! En spraybruk med smör!
 
Kakan blev super i alla fall, den fick tummen upp av alla i familjen!

HELG HELG HELG!


Glader
 
HOLA AMIGOS!
Hur mår ni där hemma i Svenneland? Äntligen är det helg här borta i USA och det är så skönt! Min bästa hostmom Marci bokade klipptid till mig idag så imorgon ska jag till frisören och klippa mig, bort med allt det fula slitna! Marci ska iväg ikväll så Tom ska ta med alla barnen på restaurang och äta, yummy!
 
Om man beter sig bra och gör allt man ska på min skola så får man en "SOAR-ticket". SOAR står för lite olika grejer, som eleverna ska sträva efter.. Vara i tid till lektionerna osv. Alla säger att det är svårt att få en ticket och att lärarna aldrig delar ut några. Men förra veckan fick jag en av Mrs. Northrup som är min Theatre teacher. För att jag satt ner medan alla andra stod upp när the bell ringde. haha! Om man får en SOAR-ticket så ska man gå med den till The Main Office och lämna den i en låda där. Sedan lottar dom ut några vinnare varje/varannan vecka som vinner ett pris. Lottningen sänds i skolans egna Nyhetsprogram som visas varje dag för hela skolan, på TV:n under 2nd period. 
Gissa vem som vann? JO JAG!!! haha! Så när mitt namn visades så utbrast jag "Oh my god, that's me!!!". Så på måndag får jag mitt pris, några i min 2nd period sa att priset var att äta pizza med rektorn under sin lunch, haha! Hur kul hade inte det varit?! Vi får vänta och se!

Min English class visade sig vara AP/Honors vilket är den svåraste nivån, i AP förbereder man sig inför College och allt går ut på att träna inför slutprovet.. Så inte konstigt att jag hade svårt att förstå. Jag har verkligen brytit ihop för att jag inte förstått och vill nästan börja gråta, fasat den klassen varje dag osv. Så jag tog saken i egna händer i Torsdags morgon och gick till min counselor och bytte klassen till en standard English. DET BÄSTA JAG GJORT!!! Jag kunde börja samma dag och jag märker redan efter första lektionen att det är så mycket lättare och läraren är snällare. Lättnad! "Good job, Anna!" fick jag höra när jag kom hem! Så glad över att jag beslöt mig för att byta!
 

"Is it like really really bad?" "Yeah! try it!"

 
"It tastes like shit!", "It's Swedish candy! No I'm serious, what is it?" , "Who decided to put that as candy?"
 
Här kommer en video på när jag bjuder amerikanerna på "Djungelvrål". Jag och min värdbror Aidan delade ut till våra vänner, så vissa är hans vänner och vissa mina. Ni ser även hur jag sitter på lunchen och med vilka. Underbara männiksor! Och min fina värdfamilj i slutet när dom äter det.
 
Reaktionerna är oslagbara, jag tror vi såg på den här videon en miljon gånger här hemma och vi dog av skratt varje gång. Åt alla kommentarer och reaktioner.
Creds till Aidan som har redigerat videon åt mig!

Lillebror

IDAG FYLLER VÄRLDENS BÄSTA LILLEBROR ÅR!!! Det är lite tråkigt att jag inte kan vara med honom, men jag har pratat mycket med honom via Facebook och han har det bra, och jag har det superbra här!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ERIKPERIK! Jag saknar dig. ♥
 
haha, den sista bilden på oss tillsammans innan jag åkte hit. Så misslyckad.. Vi ser inte ut sådär någon av oss. Men den är så ful och rolig att jag publicerar den ändå! HAHA! Inget med den bilden är bra, mitt i en rörelse och med pappa i bakgrunden..
 
 Jag älskar dig knasboll!
 

Frankie'sBilder från helgen! Åh det var så roligt! Åkte till ett ställe som heter Frankie's. Jag skulle nog beskriva det som vårat "Busfabriken" fast roligare. Det fanns karuseller att åka, jag "tränade" softball för första gången, i en bur där det kommer bollar mot en och så ska man slå iväg dom. Vi åkte Go-kart och någon vattengrej som man åkte runt i båtar och sprutade vatten på varandra. Jag var så dålig på det, jag blev mina siblings måltavla och jag kan säga det att jag aldrig varit så blöt som jag var då. haha! Vi hade riktigt roligt! Dessutom är det hur varmt som helst här, vilket bara gör allting bättre!
 
Jag har det så bra här! ♥ Helgerna är bäst!

Skype

 
Skype:ar med en superbra Becca! Så otroligt vacker stillbild..... haha eller inte! Saknar henne massor, och resten av min underbara klass hemma i Sverige. ♥ 

The lakeVi åkte till the lake idag! Badade med Copper, vår hund. Det var varmt och skönt och mysigt! Vad har vi mer gjort?
Jag har varit på möte med de andra utbytesstudenterna, minus de två killarna från Ryssland och Tyskland. Våran gemensamma kontaktperson Coralee gick igenom regler med oss och vi pratade massor om hur den första dagen i skolan var och hur allt känns. Det är skönt att ha några som går igenom samma saker som en själv! Vi åt (wow vad ovanligt, haha!) Snacks, lunch och brownies och bestämde att vi ska ses så mycket som möjligt under året (man måste träffas minst 3 gånger under året, men vi tänkte försöka träffas mer än det).

Jag fick se den lokala teatern idag också! Så gullig och fin! Kommer spendera mycket tid där och se massa pjäser verkar det som, så det kommer bli super!
 
Grocery shopping, lasagne till middag, testade "Swedish fish" som vi inte har i Sverige, lite roligt med tanke på namnet, och sen såg vi Disney film nu på kvällen. Mys gånger tusen!
 

"It's Theatre kickball, there's no rules"


ÄNTLIGEN helg! Lycka! Jag älskar helgerna här! Vi gör alltid så mycket kul. 
Igår var det fredag och efter skolan åkte vi på Enloe Theatre picnic. Min äldsta hostsister Miranda och hennes improvisations grupp skulle visa upp vad de gör osv. 
 
The picnic var hur rolig som helst! Alla teaterintresserade som är med i Drama Club tog med sig sina familjer och något att äta och dela med sig av, som knytkalas. Vi åt massor mat av olika sorter. Allt superamerikanskt man kan tänka sig, massor brownies, kakor också. Yummy!
 
Och så såg vi på deras improvisationer, umgicks, pratade, träffade mycket nytt folk, lekte lekar och spelade kickball. Har ni sett Disney's Rasten någon gång? Där spelar dom i alla fall Kickball och det var lite häftigt för en lite svensk att spela det. Något jag aldrig spelat. Men det var inget riktigt spel, teaterkids som spelar boll? Skulle inte tro det... Det var andra regler och alla sprang runt och fjantade sig. Det var superkul!
 
När vi kom hem kollade jag och Brenna, my lil' hostsister, på klipp på YouTube, "Swedish for dummies" och andra klipp där man kunde lära sig svenska ord. HAHA! Det var så roligt! Jag dog av skratt!

Sedan gick vi och la oss och det var så skönt att äntligen få sova efter en lång vecka i skolan.
 

Magazine cover
Mitt tidningsomslag jag gjort i Graphic Design klassen. Mr. Busch är imponerad och jag är ganska nöjd. Det är sånt här jag vill hålla på med i framtiden!
 
Tidningen heter "Anna"... Mycket orginellt och sådär, jag vet. haha!

This is what we do.

Skolan känns bättre nu. Jag har haft lite svårt att hitta folk i mina classes som jag kan prata med och lektionerna har varit tuffa i början eftersom jag inte riktigt vant mig vid engelskan. Men idag kändes allt lite bättre och lättare! Jag gick in med inställningen att jag skulle vara glad och försöka prata med några fler än annars, om jag fick tillfälle. Och dagen blev bättre. 
Vi har även börjat lektionerna på riktigt nu. Vi ska snart börja sjunga riktiga sånger i kören, i Printmaking har vi börjat måla och trycka mönster, jag som inte gillade den klassen från början, tycker nu att den är helt okej och lite rolig!
 
English class har jag svårt för, det är svårt att hänga med och texter och annat sånt är svåra. Vi hade muntlig presentation igår om författare vi hade skrivit om och till min förvåning gick min faktiskt bra! Ms. Davis som min lärare heter sa att det var ok när det var en dikt som jag inte förstod osv. Och alla klappade händerna när jag var klar. Jättekul, vilket gjorde att jag slappnar av lite mer där. Jag har även två stycken kompisar i den klassen som jag "lärt känna" via min värdsyster.
 
Teatern är rolig! Lite svår, men rolig! Idag skulle vi ha skrivit två monologer till två olika karaktärer som vi hittade på själva. Vi ska presentera dom imorgon för hela klassen och vi ska stå med ryggen mot publiken. Det är för att vi håller på att träna rösten, så vi ska prata högt och tydligt, artikulera osv. Jag visade upp min för min lilla grupp som man jobbar i och det gillade den!
 
Historian är svår... Så igår gick jag till min lärare Mr. Gates och sa till honom att jag inte förstod o sånt eftersom jag inte haft Amerikansk historia innan. Jag frågade om jag behövde göra alla prov eftersom jag bara skulle vara här ett år.. Han sa att jag skulle göra dom, men "I don't care if you don't get a good grade, because this won't count when you get back to Sweden, right?" Så jag behöver inte plugga ihjäl mig. Skönt!
 
History through films, är den slappaste klassen någonsin. Vi ser en film per vecka hela lektionerna och sen över helgen ska vi svara på lite enkla frågor. Vi har sett den tecknade Robin Hood, haha! Och just nu ser vi "Gladiators". Den är ganska extrem och äcklig, med alla hemska scener när dom brutalt dödar varandra.. menmen.
 
Sista lektionen jag har för dagen är Graphic Design. Jag gillar den massor! Vi gör bilder i Photoshop och lär oss om safety rules när det kommer till kemikaler och maskiner man använder inom media. Just nu gör vi egna Magazine covers och min lärare Mr. Busch är väldigt imponerad av mitt omslag! Roligtroligtroligt! 
 
Gudarns vilka långa inlägg jag skriver... Om ni orkat läsa er igenom detta så vet ni nu vad jag gör i skolan. Ska bli bättre med bilder osv! Promise, både för er och min egen skull! 
 

 
 

Labor day weekend

Helgen som nu är över var en dag extra ledighet, för igår (måndagen) vad det Labor Day. Något som vi inte har i Sverige. 
Den här dagen får alla som jobbar ledigt från sitt arbete, som en sista dag av sommaren att spendera med familjen eller liknande, eftersom lärarna då är lediga får alla elever också ledigt. En mycket bra helgdag med andra ord!
 
Helgen var hur bra som helst, vi sov ut ordentligt vilket var välbehövligt efter att ha vaknat 5.00 varje morgon i fem dagar. Lördagen var vi hemma och hade det skönt, åt god mat och hade filmkväll med Hitta Nemo, åh vad jag älskar den filmen. Det är roligt för jag ser ju oftast Disney-filmer med svenskt tal, men nu fick jag se den på engelska (såklart), Ellen DeGeneres spelar Dory(Doris) röst vilket var hur kul som helst eftersom jag älskar Ellen!
Vi shoppade också, i ett mall i närheten. Jag köpte ingenting. Och jag upptäckte en väldigt jobbig och klantig grej. Jag har tappat mitt VISA-kort. Vi tror att det försvann eller att jag glömde det i en automat när vi var och tog ut pengar. Min hostmom Marci åkte till banken idag och det var inte där. Så vi måste spärra kortet och fixa ett nytt. Anledningen till att jag inte pratat med någon där hemma är för att det inte är meningen att jag ska prata problem med dom först. Utan med värdfamiljen, min area rep och sist minaföräldrar hemma i Sverige. 
Men det ska nog lösa sig. Väldigt väldigt dumt gjort av mig dock. Första veckan i Raleigh och jag tappar bort mitt kort till alla mina pengar. Men det är lugnt för jag får låna tills jag får ett nytt och så betalar jag tillbaka sen.
ÅÅÅH jag hatar mig själv för detta. Det har liksom knagt i huvudet hela helgen.

I alla fall.. 
Söndagen åt vi ute på kvällen! De visade mig ett ställe som heter Applebee's. Ett typiskt amerikanskt matställe där de visade Football på stora TV. Jag åt "Crispy Orange Chicken" och efter det åkte vi till ett glasställe som heter Goodberry's. GODASTE GLASSEN JAG NÅGONSIN ÄTIT!!!!! Man fick välja smak på glassen och sen ett tillbehör som de blandade tillsammans med glassen. Jag tog choklad med M&M's. Yum!
Dit vill jag verkligen tillbaka till!

På Labor Day åkte vi på bio runt lunch. Vi såg Madagaskar 3, jätterolig film! Man satt i bekväma stolar och så hade man ett bord. Det kom servitriser och tog beställningar på snacks och mat och så åt man samtidigt som man såg på filmen. Annorlunda men kul!
Och så åkte vi till den lokala poolen efteråt och badade i värmen. Hela familjen var med och vi lekte massor olika vattenlekar och åkte vattenrutchkana! 


1. En mycket vacker bild på min värdsyster Brenna och jag på bion. Ser lite påverkade ut, haha!
2. Värdmamma Marci och värdsyster Miranda! 

Svar på frågor

Hur var första lunchen och vad finns det för olika regler om kläder i skolan ? :)

Eftersom jag har en värdsyster som går på skolan och i samma årskurs som mig så var första lunchen inte så farlig som jag hade förberett mig på. Vi har lunch samma period och vi möttes upp och åt tillsammans med henns vänner, som numera också börjar bli mina vänner. Vi äter tillsammans varje dag så det känns skönt! 

Min skolas dresscode är inte så sträng som jag har hört att andra är. Shorts får inte vara för korta... Jag har på mig mina shorts från Sverige som är ganska korta, men ingen bryr sig riktigt. Sen får inte banden på linnen vara smalare än 2-3 fingrar om du lägger dom bredvid varandra (jag är sämst på att förklara) Jag brukar tänka att om jag har shorts så tar jag en t-shirt och om jag har långa byxor tar jag ett linne. Så man inte har både shorts och linne med smala band så att säga.

Vad säger de i skolan när det kommer en söt, svensk tjej till stora USA? 
Kan du inte visa bilder på huset om det är okej för din värdfamilj? 
Din blogg är den bästa utbytesbloggen, helt klart :D

Tack vad glad jag blir! :)
Jag umgås mest med teaterkidsen som är min värdsysters kompisar, dom visste att jag skulle komma så dom var ganska intresserade. Annars har det inte varit så mycket mer. Om någon frågar säger jag att jag är från Sverige och då tycker dom flesta att det är coolt. Men det är inte så många som hör att jag är från Europa för att "You don't have an accent", vilket är roligt, men samtidigt inte om ni förstår vad jag menar? Skolan är ganska stor och utbytesstudenter är vanligt.
Jag har tänkt att jag ska ta bilder/göra en video om det är fler som vill.. Men det blir i så fall om någon månad då jag kommit in i livet här och lärt känna familjen ordentligt!
 
gud det låter jättebra <3 får du amerikanska pannkakor till frukost ??<3
 
Haha ja jag har faktiskt fått det en gång! Vi äter så kallad Söndagsfrukost, då hela familjen samlas och äter familjefrukost! Förra veckan var det pancakes och den här veckan var det Cinnamon rolls, haha!
 
Vad roligt det är att läsa din blogg! Du skriver jättebra! Hälsa till alla i familjen! Älskar dig<3 Kram kram kram kram Mammis
 
Jag älskar dig mamma!!!!!! Saknar dig så mycket! kraaaaaaaaam ♥

hur går det med engelskan? är det svårt att försåt dom? 
saknar dig redan Anna! Puuuuss <3

Jag saknar dig också Unni! ♥
Jag börjar komma in i engelskan lite bättre nu efter första veckan! Det är fortfarande lite svårt dock, så jag får ofta be folk repetera vad dom sa. Men alla är förstående och tycker att min engalska är bra!

Alltså Anna, jag saknar dig bara mer ju mer jag läser!! ÅHH vad jag saknar dig! O de låter verkligen som i filmerna hahaha. Är skolan som i filmerna? O hur går engelskan? o hur är maten? träffat några att klistra dig till i skolna? (: PUSSSSS PÅ DIG. du är så himla saknad ska du veta! Looove<3
 
Edith min fina vän! ♥ du är saknad med ska du veta!
Det finns vissa likheter i skolan som är som i filmerna, school spirit, cheerleaders osv, men det är mycket som inte är som i filmerna. Så tro inte på allt. Framför allt inte i High School Musical.. Inte mött en enda som sjungit i cafeterian, attans! ;) Maten är faktiskt bra, min värdfamilj äter nyttigt vilket är brabrabra! Men det finns massor av snabbmatskedjor runt omkring här, så jag ska testa några av dom under året! haha!
 
Hej! Din blogg äger. Jag har en fråga hamnar man oftast med dom i sin egen ålder eller kan man behöva gå med folk som är yngre än sig själv? Ha det :D
 
Tacktacktack!
Jag tror att de flesta hamnar med dom som är ett år yngre, i alla fall på min skola. Alla utbytesstudenter blir Juniors eller Sophmores.. Jag är Junior vilket betyder att jag går med 96:or. Dom som är 17-18 är Seniors. Så jag skulle egentligen vara Senior om jag varit amerikan. Gud vad rörigt det här svaret blev, hehe!

ååh anna, DU är fin! saknar dig med, massor!

JAG SAKNAR DIG JOSEFINE!!!! jag är en sån cry baby.. ååh!

Kan du inte lägga upp lite bilder på typ skolan? :)

Jo visst, jag ska försöka ta lite bilder, om jag hinner.. Det är bara 6 minuter mellan alla classes och skolan är stor!
 
              

Follow on Bloglovin

TwinkiesMin värdfamilj har gjort en liten lista på ätbara amerikanska saker som jag måste testa under året! Det första var Twinkies. "The most disgusting thing ever" säger många. Och ja, jag höll med om den saken, fy vad icke-god den var. Det är som sockerkaka med creamy fyllning inuti.. Det låter ju inte så farligt, men grejen med Twinkies är att de inte tillagas.. Det tillagas kemiskt på något sätt. 

Inte att rekommendera.. Som min amerikanska bestie här sa: twinkles are over processed cakes with cheap frosted injected in them and fat Americans eat them. 

GO Enloe!

 

Enloe Eagles
Dagen är fredag och jag har precis varit på min absolut första American football game någonsin! Snacka om High School spirit!!! Det var riktigt riktigt maffigt.. nästan som på film med all publik, cheerleaders och stora killar med axelskydd som tacklade varandra. 
Min skola är inte alls bra på sport... Till och med jag som inte kan ett endaste dugg om den här sporten insåg att vi var sämst. Vi förlorade stort med våra 0 poäng, hahah! 
Det var ändå väldigt häftigt att få se hur det går till, det var detta som jag hade sett fram emot att få göra... Gå på ett game på skolan. 
Ni ska bara veta hur varmt det är här! Och fuktigtheten är hög.. Det var nästan svårt att andas igår och det känns som att man alltid har ett lager smuts och fukt på huden. Men man ska inte klaga på värmen.. Jag har läst lite av mina vänners bloggar och det verkar som att ni så smått börjar ta fram jackor och kängor.. Medans jag har förlängd sommar och att det nästan är för varmt med shorts.
 
Be jealous my friends! I love you all ♥

True

"Foreign exchange student
Most awesome person you will ever meet. 
Exchange students willingly decide to get off their asses, leave their home country, and go see the world. For that reason, they should be given a helluva lot of credit. 
Usually, a foreign exchange student will have a funny accent and not speak your language very well. This is all the more reason to hang out with them, because everything will suddenly become that much more hilarious. Also, they are generally young people, and have the tendency to be extremely good looking. 
In conclusion, mad props to all exchange students out there. :)"
 

RSS 2.0