Cameron Village and tornado watch

 
Vi hade early release i fredags, vilket betyder att hela skoldagen är kortare och alla periods bara 25 minuter istället för 45. Både väldigt skönt och onödigt på samma gång. I de flesta av mina klasser sitter vi bara och väntar ut tiden eftersom vi inte hinner börja på något/byta om för Whole Body Wellness. Lite onödigt att vara där då. De skulle egentligen bara kunna låta oss ha en dag ledigt... men men, det är kul för då kan vi sitta och prata och så.
 
Jag följde med min German bestie hem och vi gick ner till Cameron Village, så gulligt ställe, med butiker och glassbarer. Glömde helt bort kameran så inga bilder därifrån, men jag ska dit snart igen troligen nästa vecka eller så (ny månad, herreguuuud) och shoppa. Första gången jag var där faktiskt, blev helt förälskad i en av butikerna, påminde om Sverige och hur vi har det, gator med affärerna längs vägen. Saknat det lite grann. Här är det ju bara malls med gigantiska department stores som gäller. Lite overwhelming sometimes (Men underbart på samma gång). Vi var på jakt efter en RedBox för att hyra filmer. Skulle kunna beskriva det som en läskautomat fast med filmer.. Vi gick helt fel och hamnade på NC State's campus, haha! Väldigt häftigt dock! 
Hittade en movie store istället, men för att hyra var man tvungen att ha körkort, creditcard och skriva upp sig som medlem, så det slutade med att vi bara Buy 1 get 1 for free. 
 
Promenerade vidare till Mellow Mushroom, bästa pizzarestaurangen här! När vi står där och väntar på att få maten så ser vi hur himlen blir helt svart av moln och världens storm slår till, jag hatar thunder storms så jag var helt vettskrämd, vi åker hem, himlen öppnar sig, helt dygnsura, springer in samtidigt som VÄRLDENS STÖRSTA blixt och thunder är över oss, det är tornado watch på tvn och jag trodde vi skulle dö, haha! Men det gick som tur var över senare på kvällen och dagen efter var superfin! Gick på promenad genom the neighborhood, det var så himla fint där, alla hus var olika och jag hittade ett hus jag blev typ kär i. Sånt ska jag ha när jag blir stor ;)
Charlotte gör även en scrapbook som vi pysslade lite med. En sida med bara oss på, allt konstigt vi sagt och upplevt under året so far! Love her♥
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0