Vad hände där? Ser man på!

 
VILKEN CHOCK JAG FICK NÄR JAG GICK IN PÅ BLOGGEN IDAG! Vad hände med statistiken? Något fel måste det ju vara tänkte jag. Så här poppis kan jag ju inte blivit, kändis över en natt liksom... Så kom jag på att jag igår, när jag som vanligt tittade igenom mina favoritbloggar, anmälde mig till en Dagens blogg hos http://andreaviktoria.blogg.se, mest för skojs skull, kanske att någon skulle nappa på min lilla USA-blogg, någon som också skulle vilja sätta sig på planet mot sitt livs äventyr. Så jag går in på Andreas blogg och så ser jag mig själv där, lilla jag. (Tack!!!)
 
Om Du precis klickat in på min blogg för första gången: HEJ!!! How'ya doin'? Luta dig tillbaka, slappna av, ta en zip av din imaginary North Carolina Sweet Tea (or unsweet if you prefer) och bläddra dig igenom min resa som en Americanized svennebanan, följ med på mitt äventyr och låt dig inspireras av att allt är möjligt if you just believe, kanske vill du också till USA en dag? 
VÄLKOMMEN VÄLKOMMEN, hoppas du kommer trivas! 
 


Kommentarer
Postat av: Johanna

Fin blogg :)

2013-04-12 @ 04:58:20
URL: http://twizzdream.blogg.se
Postat av: Andrea

Jag hitta din blogg genom Andrea och blev intresserad direkt! Har alltid velat åka till USA efter alls tv-serier jag sett. En v dom är One Tree Hill som i serien ligger i North Carolina så jag undrar om Tree Hill finns på riktigt där? :)

2013-04-12 @ 08:24:20
Postat av: Åse

Åh så kul att jag trillade in på din blogg! Jag var själv utbytesstudent i Wake Forest, North Carolina 2009/2010 och det är så fruktansvärt roligt att läsa dina inlägg och se bilder från N.C, känner igen mig så! :D Hoppas du trivs bra och ta vara på tiden till max, detta år är något man garanterat saknar när man är tillbaka i Sverige igen! :)

Svar: Men gud vad häftigt! Jag bor i Wakefeild, supernära Wake Forest ju! :D
None None

2013-04-12 @ 09:35:12
Postat av: Agnes

hittade (som de flesta andra) din blogg genom andreas blogg och tycker den är jätterolig att läsa för du skriver på ett bra sätt och jag drömmer om att få åka till usa och bo där!! :D ville bara säga det, fortsätt med bloggen!<3

2013-04-12 @ 10:45:27
Postat av: Nellie

HIttade bloggen genom Andreas och la den nu som en av startsidorna så jag inte glömmer att kolla! Så jävla ballt att dra till USA sådär, är en stor dröm för mig!!
Kram

2013-04-12 @ 12:18:20
URL: http://lindgrenochahlm.blogg.se
Postat av: astrid

Fin blogg du har :)

2013-04-12 @ 13:43:13
URL: http://astridhellsen.blogg.se
Postat av: Erica

Hej! Jag tittade in på din blogg efter att ha sett den på Andreas och fastnade för att du bor i USA som ja själv drömmer om att få göra. Är 14 år, bor i Linköping och går idrottsprofilfn på berzan men drömmer om att plugga mode journalistik i USA. Kan du berätta vad fu pluggar, hur de är o så? Puss

2013-04-14 @ 12:10:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0