Nature

 
Idag var jag helt själv hemma då både pappa och Erik jobbade så jag hade inte så mycket att göra.. Satte upp stativet (som jag förövrigt köpt nytt, i tisdags) och kameran och gick ut i trädgården för att ta bilder. Resten av dagen satt jag inne och småredigerade alltihop och resultatet ser ni ovan. Vissa tycker säkert de är överredigerade, och ja, det är de väl. Men tyckte det skulle vara så och det passade in på det naturliga ljuset jag hade att jobba med.
Alltså en tråkig dag som ändå blev helt ok och produktiv.
 
Pysslade ihop en header av en av bilderna nu också. Kände att jag behövde någonting annat än texten innan. Tills vidare duger den helt ok! :) 


Kommentarer
Postat av: Anonym

hej! jag har varit i usa nu i några få dagar och allt känns fel. gråter åtminstånde 3 gånger om dagen och kan knappt äta något. Det är min värdfamilj det är fel på tror jag, dom gör knappt någonting på dagarna så jag sitter då mest framför datorn och jämför mitt utbytesår med andras. Jag mår väldigt dåligt just nu och får mer och mer hemlängtan. Kände du också såhär i början? eller är det något som är fel på mig? Jag är inne på att byta familj nu, tycker du det skulle vara rätt att göra så? vill gärna ha din åsikt på detta eftersom du har varit utbytesstudent. snälla svara!

2013-08-11 @ 13:31:07
Postat av: Ellinor

Du är så fin annis :')<3 (bara så du vet är min mobil på lagning så har en lånemobil (som är rosa och har knappar..)så jag har iaf inte ditt nummer, eller tillgång till snapchat/kik) pusspuss

2013-08-11 @ 22:01:17
URL: http://elliinorgerdiin.blogg.se
Postat av: Lotta

Sv: Tack så jättemycket :) Och riktigt fina bilder!! =)

2013-08-13 @ 13:36:56
URL: http://olesenstjej.blogg.se
Postat av: Judith

Du är så fiiiiin Anna! :D <3 Kram Judith <3

2013-08-14 @ 02:49:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0