Senaste från Instagram

 
Bloggen har stått tom i många dagar och veckor utan bra uppdatering enda sedan jag kom hem från USA. 
Det har tagit mycket på krafterna och jag har fokuserat på att landa och komma in i mitt svenska liv igen och göra saker med vänner och familj. 
Min hälsa har också legat före mycket annat, tänker inte gå in på några detaljer i dagsläget mer än att det med små steg går framåt!
 
Jag har alltså inte haft någon motivation till att skriva här och jag känner att jag måste hitta tillbaka och riktigt hitta något jag gillar, och fokusera på det och inte bara skriva för att skriva liksom. Jag ser ju att det är många som har tröttnat på det och slutat följa mig, men för er som är kvar, jag lovar att jag snart kommer igång, jag vill bara att det ska bli så bra som möjligt först.
 
Min Instagram har dock varit hyfsat aktiv och där lägger jag upp lite små uppdateringar ibland. Från då jag kom hem och bara hällde ut mina resväskor på golvet och lät det ligga där i minst en vecka till fina sommarkvällar, världens största glassar på Smultronstället, Ryssland-resan, fotograferingar, mycket fika, meningslösa selfies och Keep It Loud Festival. @annaedstrom <- Där hittar ni mig
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0