Jag önskar du var här!

 
IDAG FYLLER VÄRLDENS BÄSTA VÄN ÅR!!! 
 
Jag och Madde fyller år samma månad, med bara en veckas mellanrum. Februaribarn. 
Vi brukar alltid fira tillsammans på ett eller annat sätt. Men det här året är det annorlunda. Året vi båda fyller 18!! Vi båda är lite grumpy över det eftersom 18 är en big deal. Vi har länge pratat om hur kul det skulle bli att dra ut på krogen, ut på klubbarna och bara släppa loss. Första gången, tillsammans, före alla andra! Men nu är jag ju här, vilket här helt otänkbart. Så vi ska ta igen allt firande i sommar när jag kommer hem igen, något att se fram emot!
 
Jag har kännt Madde hela mitt liv, och då menar jag verkligen hela livet. Jag har så otroligt många minnen med henne. Min bästa vän. Från dagis, 6-års, hela Brokinds skola-tiden fram tills nu. Vi har varit med om så mycket tillsammans och även fast vi nu är ifrån varandra för första gången, såhär länge... Så känns det ändå som att hon är så nära. Som om att vi bara tryckte på paus då, dagen innan jag lämnade Sverige. Och jag vet att ingenting kommer hända, hon kommer fortfarande vara min bästa vän när jag kommer tillbaka. Det kallar jag vänskap. 
 
Jag ser upp till dig så mycket Maddepadde. Du är så stark, så otrolig, så underbar. Jag hade inte kunna be om en bättre vän. Glöm aldrig hur mycket du betyder för mig, och hur mycket jag älskar dig!
 
DU ÄR BÄST!
 
Grattis på födelsedagen fina du! Hoppas din dag har varit fantastisk, för det förtjänar du! ♥
 
*hint* håll ögonen öppna!! *hint*
 
 


Kommentarer
Postat av: Madde

Alltså åhh vad du är söt och vad jag saknar dig, jag börjar ju nästan gråta här borta nu! Tack så jättemycket min finaste Anna!

Jag tror inte att du förstår hur mycket du betyder för mig, jag tror inte att någon förstår det! Du är verkligen mitt allt och allt vi har tillsammans, alla minne, alla planer, ja allt! Jag skulle inte kunna leva utan dig och det vi har. Jag är så otroligt glad över att jag hittade just dig och om jag inte hade haft dig under alla dessa år så tror jag inte att jag hade varit den jag är idag. Så pass stor del av mitt liv är du!

Jag älskar dig så otroligt mycket min allra bästa vän! Du och jag föralltid, det är så det ska vara!

Jag längtar så otroligt mycket tills du kommer hem och vi kan hitta på massor med roliga saker, men tills dess se till att njut av ditt äventyr nu, för jag kommer att finnas kvar när du kommer tillbaka, det är och kommer alltid att vara som att vi bara har tryckt på paus, precis som du sa!

Återigen Tack!! Och glöm aldrig bort att du är den modigaste personen jag vet och jag älskar och stöttar dig i all framtid! <3

2013-02-05 @ 23:25:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0