En vecka senare

Förra tisdagen landade jag på svensk mark igen efter 10 månader i USA. Jag har alltså varit hemma i lite mer än en vecka nu och det känns både bra, skönt, roligt och väldigt väldigt konstigt. Det är så himla svårt att förklara. Jag har missat mycket men ändå ingenting i jämförelse med vad jag upplevt. Ingenting är annorlunda här och allt är sig likt medans jag har växt så otroligt mycket som person och känner mig lite bortvirrad bland all svenskhet. De första dagarna hemma sov jag mest bort på grund av min extrema jet-lag och mamma hade lite välkomstmiddag/fest där hon bjudit in mina vänner utan att jag visste om det, så det var en positiv överraskning.
Jag tog BUSSEN in till stan, herregud vad jag har saknat komunaltrafiken, att bara kunna sätta sig på bussen utan att behöva anpassa sig efter och störa folk för att kunna få skjuts dit man behöver åka. Frihetskänsla!

Hur jag överlevde flygplatsväntan och äntligen över svensk mark igen
Återförenad med lillebror
Midsommar
Såhär ser mitt rum ut just nu... För lat för att packa upp alla grejer. 
 
Nu har jag hela sommaren framför mig, den ska börjas med att träffa massor av vänner och säkert en och annan drink på uteserveringarna. Dumt att fylla 18 i USA, men det får vi ta igen nu istället! Ska ta tag mer i bloggen snart också, börja fota igen som vanligt och fixa till designen, utbytesåret är ju (tyvärr!!) slut plus att den där bilden är på tiden att den byts ut, töntbilden.


Kommentarer
Postat av: ˟ Photospiration

Det verkar som att du hade ett bra år! :)

2013-06-29 @ 21:28:44
URL: http://photospiration.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0