Spring Break - Disney World: Hollywood Studios

 
Sista parken heter Hollywood Studios och har att göra med hur Disney tänkte och hur han kom på allt det fantastiska arbetet han gjort. Hur filmerna tecknats och hur Disney World är upplagt och planerat. Det var väldigt intressant och kändes som en lite mer "vuxen" park då det mest var information och "Så här fungerar det"-filmer och inte så mycket attraktioner.
Vi åkte på liten rundtur med ett tåg som visade oss allt möjligt, olika saker som varit med i filmer såsom Herbie och hönshuset från Hannah Montana The Movie. Och där de syr kläderna för Disney figurerna som går runt i parken. Miranda gick också vidare till semifinal i deras American Idol där man kunde vinna en biljett för att gå först i kön på riktiga TV-programmet. 
 
Det här inlägget slutar mitt Spring Break. Världens bästa minnen och en supervecka jag inte kommer glömma! Sorry att jag är seg att ladda upp inlägg men det är så mycket som pågår just nu (hela tiden) så bloggen kommer lite på efterkälken...

Ligon Middle School 5K

haha alltså....
 
2 veckor sen sprang jag och min värdpappa med i Brenna's framtida Middle School's (hon börjar där nästa år) Color Run som dom har varje år. Jag har alltid velat delta i ett sånt innan och fick reda på att Raleigh's egna är veckan jag åker hem... Men nu fick jag ändå vara med om något liknande fast lite mindre. Det var riktigt roligt! 5 kilometer gå/jogga/springa och under tiden finns stationer som man springer genom där personer kastar färgglatt pulver på en. Eftersom Ligon's färger är blå och gult så var vi täckta av de färgerna när vi nådde mållinjen. Lite Enloe Eagles spirit där när färgerna blandades ;)
 
 
 
 

Ett skepp kommer lastat med SVAR! del 3

Jättebra blogg du har och du verkar ha det så bra, jag längtar verkligen tills jag ska åka!!:) 
Hur lång tid tog det att lära sig tänka i dollar, farenheit, pounds, miles och sånt? 
Ska man packa med sig bindor och tamponger eller finns det samma sorter i USA? ;) 
Hade du någon kompis som också skulle åka till USA eller var du ensam? 
Du skrev förut någon gång att explorius hjälper en enda fram till slutdestinationen, alltså följer de med en fram till planet eller hur menade du? :)

Tack! Vad roligt att du ska iväg snart, nästan så jag blir lite avis!
Ska jag vara ärlig så kan jag fortfarande inte alla räknesätt utantill, det lättaste är nog dollar eftersom eftersom jag shoppar ganska ofta, men det känns fortfarande inte som riktiga pengar så måste alltid påminna mig själv om att vara försiktig, hehe!
Jag packade med mig för 1-2 månader ungefär och sen har jag köpt här, visst är det lite olika märken och annorlunda på andra sätt, men det fungerar. 
Annie, min barndomskompis spenderar sitt år i Minnesota och vi har haft lite Skypekontakt under året och det har varit skönt att kunna prata av sig med någon! Jag tror och hoppas att vi kommer träffas i sommar för lite svensk fika och snacka om allt som är annorlunda och konstigt när vi är hemma igen, när ingen annan förstår ;)
Explorius åker med dig och din grupp till NYC och är där i 3 dagar, sen hjälper dom dig till nästa plan. Känns bra och tryggt.
 
Kände du jätte stor nervositet och typ sorgsenhet innan du åkte till usa? Eller asså var du rädd att sakna sverige mycket? kram

Jag var inte ett dugg nervös eller ledsen att lämna, vilket var konstigt då jag räknade med mycket tårar och nervositet. Jag antar att glädjen och nyfikenheten tog över. Att lämna mitt liv här kommer dock bli svårt. Är så fövirrad och kluven.
 
Tänker du på engelska nu haha :)

I stort sett, ja! Det beror lite på vad jag gör. Om jag som nu skriver eller pratar svenska så tänker jag på svenska. Men när jag är i skolan så tänker jag nästan bara på engelska. Lite coolt! Ingen ansträngning i språket alls nu.
 
Hej hej! Ska också åka som utbytesstudent nästa år och har några funderingar! 
- Hur mycket ungefär kostar promdress och vad finns det för olika maträtter i lunchen och vad är priset på dem? hehe

Åh vad roligt! :)
Promklänningarna ligger på lite olika priser, oftast kring 200-500 dollar. Men det finns såklart billigare alternativ. Jag beställde min på internet och fick den för 150. Helt ok! :)
Min skola serverar pizza och fries varje dag, ibland finns fried chicken och ibland salader. Jag tar med mig mat hemifrån varje dag så jag köper aldrig i cafeterian. Men några dollar får man nog räkna med.
 
Hejsan, din blogg är suuuperbra och inspirerar mig massor! Jag ska åker till usa i sommar med ASSE och jag har för mig att du också har ASSE som amerikansk organisation, undrar lite vad du tycker om dom? Jag har redan fått värdfamilj och har därför hunnit blivit nervös för små konstiga saker som att möta dom på flygplatsen och bilresan hem från flygplatsen, hur var det för dig? nervöst? Och nu till sista frågan, hade du mycket/höga förväntningar innan du åkte iväg? nått som överträffade dom? nått som inte nådde upp till dina förväntningar? 

Okej förlåt för den långa texten hoppas du orkar svara ändå :) som sagt jäääättebra blogg

Gud, vad glad jag blir! Tack! Ja, det stämmer. Jag har ASSE som organisation och jag är SÅ nöjd med dom! Min Area Rep. är den bästa någonsin och ASSE i sig är alltid stöttande och svarar gärna på frågor osv. Jag tycker inte du ska vara nervös inför att träffa din värdfamilj. Kom ihåg att dom vill ha dig där och har ställt upp på det här. Visst var det lite neröst att komma hem till sitt framtida hus osv, men det gick super! Inget att ora sig över. Jag kommer ihåg att det första jag gjorde när jag kom hem hit var att packa upp mina saker och sen somnade jag på soffan och min värdpappa fick väcka mig när det var dags att gå till sängs. hehe :)
Förväntningar är så svårt, för man har ju ingen aning om hur det ska bli, och ingens år är den andras likt. Jag tror det är viktigt att hålla på minnet att det inte är semester utan vardagsliv, du kommer behöva plugga, det kommer vara dagar då du inte har någonting att göra, det kommer bli tufft att hitta vänner i början, men det är värt det och upplevelserna kommer vara underbara, kanske inte som du tillexempel sett i filmerna, men fortfarande riktigt coola och helt fantastiska, för det är Ditt år!

Hallå där, först å främst är din blogg kanon! 
Sen undrar jag, du tar ju ganska mkt kort och så. Jag själv älskar att ta kort och funderar på om jag ska ta med stativ till USA nu när jag åker dit i höst som utbytesstudent. Har du stativ när du fotar osv? Är det onödigt att släpa med det tycker du? 

Sen undrar jag, maten i USA. Går det att få tag på frukt/bär/bra mat? 

Njut av det som är kvar påditt år!
Kramar

Hejsan!
Jag har inget stativ med mig, och har inte behövt något heller. Det beror nog på vad du vill fota osv. och om du känner att du vill ha med det. Flygbolagen låter dig inte ha med dig så mycket, så jag hade nog inte tagit med mig det. Men det är ju helt upp till dig :)
Det går att få tag på bra och nyttig mat här också. Det kanske är snäppet dyrare, men det finns. Jag äter ganska mycket frukt och grönt här borta!
Tack så mycket!

hej jag heter Isabell och jag ska om ett år som utbytesstudent i USA! jag har en fråga till dig: 


1. I usa har man ju mid-terms och jag undrar om det var jätte svårt? 

Superbra blogg!!!!!!:DD

Hej Isabell!
Mina mid-terms var inte alls så svåra, och jag pluggade inte så mycket heller. Så det ska nog inte vara något problem. Överlag så är skolan här inte alls så svår, och det har gjort mig väldigt lat på kuppen...

Glömde fråga om ASSE organiserar några resor inom landet under ditt år där? :)

Japp, det är dom som anordnar California- och Hawaiiresorna (några fler också). Dock är det dyrt och jag åkte inte på någon, så jag kan inte säga om dom var bra eller inte. Har vänner som varit iväg och sagt att det varit det bästa dom gjort dock!

Kommer lite flera frågor.. 
1. Vad betyder "Exams"? många säger så olika saker angående det ordet! 
2. vad är skillnaden på svenska ungdomar och på amerkanska ungdomar? 
3, Har du något smeknamn som du har fått under året? 
4. Vilken stat skulle du vilja plugga college i och varför i den staten? 
5. Skulle du kunna bo i USA i framtiden?

1. Exams för mig är slutproven i slutet av året. Mina är om 2 veckor. De är 20% of your grade och en big deal för många. Jag tar det inte för seriöst dock, då jag snart åker hem och dom inte kommer räknas. 
2. Allt! De är framför allt väldigt omogna och larviga. Allt kretsar kring skolan och väldigt många är fejka och försöker vara så coola som möjligt. Dock har jag hittat underbara vänner här så jag ska väl inte säga att alla är så, bara de flesta. Majoriteten.
3. Inget direkt smeknamn. "My Swede" är väl det folk säger om något.
4. Oj... Troligen California. Vilket tråkigt svar.. men stranden och lite bättre kollektivtraffik är väl det som lockar. Funderar inte på att komma tillbaka hit för college, men man vet ju aldrig.
5. Nej. Det är mycket som måste ändras för att jag skulle kunna flytta hit på heltid. Men jag kommer gärna och hälsar på många gånger om! Det är ju mitt andra hem nu :)

 

update: vet inte vad som hände med hälften av texten... men whatever ;) 

Spring Break - Disney World: Magic Kingdom Fireworks

 
Alla de fina och magiska fyrverkerierna som var en show under kvällen. Supervackert och världens stämning och känlsa på plats! Hur underbart som helst! Inte lika dramatiskt som Epcots, men mer "Disney".
 
 
Lite av den andra "showen" som visades. Slottet lystes upp med bilder och klipp från olika Disney filmer och det såg riktigt häftigt ut! Lite svårt att få med ljud och bild på kameran. Men ändå, blir fortfarande glad av att se det. Riktigt bra minne!
 
 ÅÅÅH underbara Magic Kingdom♥

Spring Break - Disney World: Magic Kingdom

Fytusan vad lycklig jag var! Men nog bäst att jag håller mig bakom kameran, ful-posarn....
Älskade Trassel!!! Världens bästa ♥
 
(Tänkte börja med att göra klart inläggen om Disney World. Herregud vad seg jag är. Typ mer än en månad sen nu ju... )
 

Alltså ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH Magic Kingdom var verkligen som namnet säger: MAGISKT! Blir helt ivrig av att se de här bilderna och minnas hur det var att gå runt där, jag (Disney-nörden herself) var i himlen. Jag tror min världfamilj var lite trötta på mitt ständiga excitement. Jag var som ett barn på nytt. Alla detaljer, butiker fyllda med allt man kan tänka sig, lampor som lyste upp hela parken på kvällen, de små högtalarna överallt som spelade Disneymusik från alla möjliga filmer, och SLOTTET! Jag spenderade så mycket tid av att bara stå och titta på det. Ikonen för Disney och alla prinsessor (Ok, nu börjar töntigheten komma här känner jag...). Jag gick till och med in där man kan få en makeover(för 5år och under) för att se hur det gick till och frågade till och med om de kunde göra om mig till en prinsessa (HAHAHA). 
På kvällen var det fyrverkerishow, något av det häftigaste och finaste jag sett! Och vår dag slutade med att jag stod och kollade på paraden medans de andra åkte en bergochdalbana för sista gången.
 
Jag vet inte ens vad jag skriver just nu.. Jag är så lycklig att jag fick komma hit och kan inte tacka min värdfamilj tillräckligt för att de tog med mig hit. Världens bästa ställe, min dröm är nu att jobba som en Disney prinsessa, haha. Herregud. 
Jag ska nog sluta skriva nu, ni fattar nog vad jag fösöker säga. Jag var som på rosa moln hela dagen och ville inte där ifrån. Älskade, älskade Disney! ♥♥♥
 
 

De senaste veckorna

Ett utbytesår är något helt fantastiskt. En upplevelse som inte går att jämföra med någonting annat. Ett minne för livet. Som att gå in i en helt ny värld av möjligheter och roliga saker. Men jag tror inte att det är förrän man kommer hit som man inser att det faktiskt är vardag, det är inte alltid en dans på rosor och det är mycket man kommer gå igenom, som man måste ta sig igenom helt på egen hand. Missförstånd, kulturchock, hemlängtan och stress. Och det är just allt det som jag fått gå igenom till en högre grad under några veckor. Jag har upplevt det här innan under året, men det är de här veckorna/månaden som allt verkligen gått överstyr och gett mig en rejäl smäll på käften. 
 
Ingenting här borta kommer vara som hemma. För varför skulle det vara det? Men vissa stunder så slår det en hur annorlunda man tänker och gör, till skillnad från människorna här borta. Missförstånd mellan olika parter och hemlängtan i mängder samt the statement "the exchange student is the one who has to adjust to the surrounding" vilket innebär att vi måste anpassa oss, kanske inte göra och säga saker vi normalt skulle, har bidragit till extremt mycket STRESS för mig. Jag Skypeade mamma en hel del för att få ett lugn, att prata med någon som känner mig bäst, men det är svårt när man är så långt ifrån varandra. Att hålla allt inom mig och att också veta att nu är det bara 3-4 veckor kvar, måste ta vara på tiden och förbereda mig på att åka hem, resulterade i ännu mer STRESS. Stress stress stress stress stress. Tillslut gick det bara över gränsen. Något jag aldrig upplevt förut. Dessa sammanhang och stress satte stopp för min kropp och panik tog över. Gick helt överstyr och jag fick en panikattack. Troligtvis något av det värsta jag någonsin upplevt. 
 
Min värdfamilj har hjälpt mig så mycket under de senaste dagarna här och jag älskar dom så mycket för det! Vi har pratat mycket om hur det kommer vara för mig att lämna och att det är en stor del över att jag mått som jag gjort. Jag vill åka hem, men jag vill stanna. Det är ett dilemma som varje utbytesstudent garanterat har. Jag mår bättre nu. Det är fortfarande lite jobbigt, panikkänsla lite då och då men det går bra. Det här var en av grejerna som jag har behövt gå igenom här borta och jag klarade av det. Faktum är att jag snart tagit mig igenom hela året, både med-och motgångar, hela utbytesstdent-berg-o-dalbanan som man brukar prata om och det gör mig riktigt stolt!
 
 
 
 
 

Så här ligger det till...

Det är väldigt mycket som händer just nu. Saker som påverkar mig negativt. Jag tänker inte skriva ut det här i bloggen i dagsläget, men det kommer säkert upp här när jag känner mig bekväm med det.
Det är viktigt att jag tar hand om mig själv och tänker på min hälsa nu ett tag. Det är inget farligt, bara något som har pågått under en liten tid. Inget att oroa sig över. Vi får se hur länge jag kommer bli borta. Kan vara en dag, tre... en vecka.

Hoppas ni förstår! Snart är jag igång igen.

What would you do if money was no object?

 Det här inspirerar mig så mycket!
 
"What do you want to do? When we finally got down to something which the individual says he really wants to do I will say to him 'You do that! And forget the money!' Because if you say that getting the money is the most important thing you will spend your life completely wasting your time! You'll be doing things you don't like doing in order to go on living - that is to go on doing things you don't like doing! Which is stupid! Better to have a short life that is full of what you like doing then a long life spent in a miserable way. And after all, if you do really like what you are doing - it doesn't really matter what it is - you can eventually become a master of it."
 
 "Don't worry too much."
 
Vad skulle du göra om inte pengar stod i vägen? Vad är din dröm? Vad vill du göra med Ditt liv? 
"What do you desire?"
Berätta för mig!
 

Ett skepp kommer lastat med SVAR! del 2

Hej! din blogg är jätte bra och kul att läsa! 
Vad har varit det svåraste och jobbigaste nu under tiden när du har varit iväg? 
Jag skall själv åka iväg på ett utbytesår till USA i sommar och är väldigt nervös inför skolan.. var det svårt att hänga med i början? Pratade folk med dig i början eller fick du lixom ta det "första steget"? Kram
     Tack så mycket! hm.. Det är ganska svårt att tänka tillbaka på vad som varit jobbigt osv då jag gillar att se positivt och se vad som är bra i saker och ting. Det som varit jobbigt är väl framförallt att vara ifrån tryggheten, man slängs in i ett liv man inte har en aning om och tvingas att leva utifrån en vardag man inte är van vid. Vilket kan leda till missförstånd och hemlängtan. Du är inte här på semester, allt kommer inte vara paradis varje dag, det är vardag. Du vaknar, går till skolan, kommer hem, gör läxor, äter och sen går du och lägger dig. Det är något man måste vara beredd på. Men utifrån vardagen kommer en hel drös med bra och roliga händelser och upplevelser som du inte skulle kunnat uppleva om det inte var för det här utbytesåret. 
Ska jag vara ärlig var det svårt i början och jag var och är fortfarande den som måste ta första steget. Det kan vara svårt ibland, men förhoppningsvis kommer amerikanerna inse vilken underbar människa du är och vilja vara i din närhet. Kom bara ihåg att det är en annan kultur, allt är annorlunda, likadant när det kommer till vänner!
Jag har nu efter sisådär 7-8 månader hittar några stycken som jag kommer ha riktigt svårt att släppa taget om när det är dags att åka hem.
 
1. Hur är engelskan nu? Kan du alla slangord och så? 
2. Finns det något du har gjort under året som du skulle kunna ha gjort annorlunda? 
3. Vad saknar du mest ifrån Sverige ? ( utom familj och vänner, för det gör man ju ändå) 
4. När åker du hem igen till Sverige? Alltså jag syftar på månaden inte datumet? 
5. Kan du berätta om dina bästa vänner i Amerika? ( Alltså att du lägger upp en bild på dem och skriver en mening eller flera i ett inlägg? 
6. Vilken stat skulle du vilja besöka nu? Varför just den? Vilken stat skulle du INTE vilja besöka? Varför just den staten? 
7. Hur är det med tidskillnader i USA? Finns det överallt? Om du är i north Carolina och din kompis är i Florida är det samma tidzone då!? :) skulle vara bra att veta :) 

Du har en toppen blogg Anna!! Hoppas att du kan svara på dem frågorna :)
 
1. Jag är förundrad över hur mycket bättre min engelska blivit. Jag skulle i stort sett kunna säga att jag är flytande nu. Jag behöver inte "översätta" i huvudet nu, utan jag bara babblar på. Slangord hänger jag med på, ja. jag kan inte säga att jag använder mig utav dem, men jag vet om dem och använder på skoj ibland.
2. Jag brukar inte tänka på vad jag skulle ha kunnat göra annorlunda, för vill inte tänka tillbaka och ångra mig, jag har haft ett riktigt bra år. Något jag skulle önskat att jag vågade mig på var nog en sport. Jag valde att inte gå med i en sport eftersom jag helt enkelt inte tycker det är kul. Plus att jag sökte till musikalen och annat artistic. Min skola är inte heller så bra på sport, men ändå så var det riktigt svårt att komma med i lagen då de av någon konstig anledning inte ville ha med utbytisar och redan visste vilka de ville skulle spela. Så jag kände att det inte var värt det. Det beror helt klart på var och vilken skola man hamnar på.
3. Jag gjorde en liten lista i ett tidigare inlägg (KLICKA HÄR) där några frågade vad jag menade med "sås". Amerikanerna äter helt enkelt inte sås. Vilka torrisar.
4. Jag drar härifrån i mitten av Juni
5. Vilken superidé! Det ska jag lägga på minnet! Håll ögonen öppna :)
6. Det finns inte någon stat jag INTE vill besöka. För jag vill sätta min fot i alla 50 innan jag dör. Just nu är det väl Hawaii jag vill till helst, eftersom jag var så avis på mina svenska utbytesvänner som hade turen att åka iväg på Hawaii-resan!
7. Jag tror hela USA ligger över 3 eller 4 olika tidszoner. Eftersom jag är på östkusten och Florida ligger söder om NC så har vi samma tid. Min fina vän Annie (se hennes blogg under Länkar) spenderar sitt år i Minnesota, och vi har en timmes skillnad då hon är mer åt väst. 
 
Tack vad snäll du är, hoppas mina svar hjälpte dig!
 
Hej! Mycket bra blogg! Kul att läsa då jag också ska till USA efter sommaren! Jag är väldigt träningsintresserad när det gäller att träna på gym och äta bra och nyttig mat och därför undrar jag om det finns stort utbud av gym och om det är lätt att leva hälsosamt, om det finns mycket nyttigt? För man får iallafall för sig att allt bara är skräpmat x) haha 
mvh, Michelle

Hej på dig, kul att du ska iväg!
Jag kan säga redan nu att du kommer inte kunna äta som du är van vid. Maten är väldigt annorlunda och de flesta har väldigt olika syn på vad som är nyttigt. Jag har haft tur då min värdmamma lagar väldigt bra mat och det kommer säkert finnas möjlighet för att kunna köpa frukt och grönt osv. Var beredd på att du kanske måste betala det själv om inte din framtida värdfamilj är van att äta sånt. Gym beror ju säkert på var du hamnar, det finns en hel del gym där jag bor, antagligen eftersom det är en ganska stor stad jag bor i. Skräpmat kommer du nog äta mer än vad du planerar, det är en del av kulturen och det är intressant att se hur mycket det finns erbjudet och hur BILLIGT snabbmaten här är. Desto större ju billigare blir det ;)
 
Saaknar dig super mycket kusinvitaminen! 
Har du gått med i nån sånhär klubb? Asså typ football elr chearleading musik elr så ?? 
Hur många timmar är det skillnad i USA som i Sverige å hur lång tid tog det innan du vande dig 
 
Hej Frida!!!! Saknar dig också!
Jag gick med i en hel del klubbar i början av året men hoppade av då det inte var kul alls och mötena var bara en gång i månaden, om ens det. Nu är jag bara med i Drama club då mina acting friends är med det och de har roliga saker de gör tillsammans.
Det är 6 timmars skillnad och det tog säkert ett par dagar att vänja sig. Jag var väldigt trött och Jet-laggad haha
 
 

AMERICAN PROM!

Oj oj oj! Jag har varit med om en utav de största Amerikanska High School upplevelserna. PROM! Det som har varit världens grej och ämnet alla i skolan pratat om sedan jag kom hit. Planering började för säkert en månad sedan och Lördagen den 27de April var det dags! Jag ska försöka skriva ner hur dagen gick till, från början till slut.
 
Jag började dagen med en härlig sovmorgon, vilket var välbehöveligt efter den långa veckan i skolan. Tog en dusch, gjorde mig fresh och allt som hör till, åt lunch. Klockan 15 åkte jag och Miranda iväg till frisören, vi hade en tid för manikyr och pedikyr. Det var riktigt härligt att ha någon som tog hand om en, fick fotmassage och fransk manikyr. Jag är vanligtvis inte ett fan utav fransk, men de hade ingen färg som skulle passa med min klänning, så så fick det bli. Både på fingrarna och tårna. Och det blev faktiskt fint!
Direkt efter naglarna var det dags för hår. Samma ställe, så det var en kvinna där som hämtade mig och vi gick till andra sidan byggnaden och jag visade bilderna på den frisyr jag ville ha. To be honest gillade jag inte alls mitt hår.. Det var inte alls likt det jag hade tänkt mig, men kunde inte göra något åt saken då vi inte hade tillräckligt med tid. Så det fick vara så. Host dad hämtade upp mig och jag drog hem, sminkade mig, fick äntligen ta på mig min ÄLSKADE klänning och mina killer heels. Jag tog lite bilder med host dad&mom och klockan 17.15 knackade min underbara bästa vän Kim på dörren. Vi fick skjuts till Maddie's hus där vi mötte upp Maddie, Emily, Doug, Patrick och Lizzie + förväntansfulla föräldrar. Dags för miljarder utav foton och kameror överallt. Pose pose pose. Vi hade SÅ roligt och jag kan definitivt säga att det var en utav höjdpunkterna under hela dagen!
 
Efter ett bra tag, efter många om och men, och många "Just one more photo, I promise this is the last one" kom vi äntligen iväg med bilarna. Härnäst var det middag som stod på schemat. Vi hade reserverat bord på en superfin kinarestaurang, hade en supertrevlig servitris och massa god mat och många skratt. The real struggle var ju att behöva gå på toa, fem tjejer som trängdes med sina långa klänningar, men det gick tillslut haha!
 
Nu var det äntligen dags, vi kom fram till Goel's Plaza där självaste Prom hölls. Temat för Enloe var Las Vegas Casino. Vi var inte så imponerade av hur det såg ut, förutom det gratis photobooth där man kunde ta crazy pictures med varandra! Det var så roligt att träffa många andra vänner och se allihopa uppklädda med sina corsages och high heels, killarna var smoking hot i deras tuxes och vi dansade i flera timmar till amerikanernas dåliga musiksmak (och trashy danicing), men jag hade hur kul som helst med mina vänner så det gjorde ingenting, kvällen gick himlans snabbt och vid 12 tände de lamporna och alla var tvungna att lämna. 
 
Men kvällen slutade inte här. Min lilla grupp mötte upp resten av våran stora grupp (vi hade delat upp oss i 3 små) och åkte iväg för Midnight Bowling. Det var helt klar höjdpunkten på kvällen. Going crazy in our dresses and bowling shoes. Det var en syn för sig och oj vad vi skrattade mycket de två timmarna vi var där. Åt nattmat och bowlade tills våra armar inte orkade bära de tunga kloten längre.
Alla delade upp sig och åkte hem efteråt. Vi klämde in oss i Doug's bil, drog förbi Waffle House på vägen för våfflor och för att vi ville se deras miner när vi marcherade in där med våra balklänningar. Det är så intressant att se alla olika människor där. Mitt i natten. 
 
Tillslut somnade vi huller om buller på Maddie's golv, helt utmattade och lyckliga över alla minnen vi fått. Junior Prom var avklarad och jag kunde inte bett om en bättre grupp av vänner och upplevelse. Hur underbart som helst!
 
    
Den där bilden beskriver min och Patricks vänskap, kan aldrig vara seriösa^
  
   
Några random bilder från innan, under självaste Prom tillsammans med Paulin, min älskade tyska och in the photo booth och efter när vi midnattsbowlade. Helt klart bästa kvällen här borta! ♥
 
Jag väntar på att få bilderna Kims pappa tog, dom är mycket bättre än bilderna som fanns på min kamera. Bara några få som var ok. Så dom kommer upp här så småningom! 
 
 

My Prom dress

 
 
 
Min underbara, vackra, perfekta, fina Prom klänning
Korsett-knytning i ryggen och mina killer heels
 
RSS 2.0