Dr. Martens

 
 
 
 
 
Efter att ha gått runt i Converse och Vans i mer än ett halvår var det dags att införskaffa sig i ett par kängor och tillslut bestämde jag mig för att äntligen köpa ett par vinröda Dr. Martens som jag så länge velat ha. De är extremt snygga och passar min stil perfekt! Äkta läder så är därför väldigt hårda och obekväma såhär i början, jag hoppas de mjuknar till sig och formar sig till mina fötter, för nu har jag många skavsår. Vill man vara fin får man lida pin, eller hur är det?
 
Jag älskar att ha tights och mina strumpor från Top Shop med spetskant som sticker upp vid skaftet, det ger än liten blandad look av rockigt och gulligt. Det gillar jag!


Kommentarer
Postat av: Ida

Hej! Du åkte väl som utbytesstudent efter tvåan va? :) Jag har haft s.k. utbytesmania i nästan ett år nu, och vill verkligen åka! Men den senaste tiden har jag börjat tveka, om det inte är bättre att åka efter gymnasiet.. Känns så segt att alla ens vänner "kommer ut i världen" medan man fortfarande har ett år kvar, och efter ettan (går ettan nu) vill jag inte heller åka för det skulle kännas så konstigt att se ens förra klasskompisar i skolan och veta att man inte längre tillhör den klassen.. Vad ska jag göra? Vad tycker du, som både varit utbytesstudent och nu även varit hemma ett tag, är det segt att gå med ett år yngre? Är dessutom rädd att alla ens vänner i och med att de tagit studenten bara ska sticka åt alla jordens håll så jag inte har kvar någon när jag kommer hem..

2013-12-11 @ 18:00:37
Postat av: kaneli

Snygga skor!! Tror inte du skall fundera allt för mycket på vad kompisarna skall göra utan på vad du själv vill :)

2013-12-16 @ 20:22:41
URL: http://spicegirl.ratata.fi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0