America the Beautiful

I ♥ You

Det har gått mer än ett år sedan jag lämnade Sverige för det bästa året i mitt liv. Herregud vad tiden har flugit fram. Det känns som att det var igår som jag satte mig på flanet till New York, träffade min värdfamilj för första gången, fann min obsession för Froyo (hehe) och det känns på samma gång som en evighet sen jag kom hem från andra sidan pölen. Som att jag varit hemma i Sverige mer än bara över sommaren. Det är ett mysterium det där...
 
Över min säng här hemma hos mamma, hänger min USA-flagga som är helt full med meddelanden från mina närmsta Amerikanska vänner (och utbytestudentvänner). Hur fint är inte det på en skala? Dom kommer alltid vara med mig! Jag måste bara för en sista gång berätta vilken otrolig upplevelse det var och att jag hoppas att ni som läser min blogg och följt mitt år har blivit lite inspirerade till att själva åka iväg, även om inte till USA, kanske till ett annat land.
 
Jag vet att min värdfamilj (i alla fall min värdpappa) läser bloggen och att han nu har översatt det här via Google Translate så jag vill bara säga till dig att NI ÄR BÄST OCH JAG ÄLSKAR OCH SAKNAR ER ALLA SÅ MYCKET, Tack för att jag fick min 2nd family och hoppas att vi ses nästa sommar! :)
 
America the Beautiful, forever my second home!
 
 

Happiness is the meaning of life

ReminderDet är bra med olika slags påminnelser i vardagen och livet. Jag bär det här armbandet hela tiden, varje dag för att påminna mig själv om att vara glad och se positivt på deverse saker, eftersom det brukar vara något som kan vara lite svårt ibland.
 
Vad har hänt nu den senaste tiden? Skolan går bra. Älskar att jag nu går på Folkungaskolan. Den är verkligen superbra och fin, allt är väldigt frächt och rent och alla mina lärare är bra. Pshykologi och Kommunikation är riktigt roligt och intressant och jag är glad över att jag bestämde mig för att läsa Beteendeinriktningen! Jag var på min förra skola för att lämna av lite saker, hade fått en tid och allt, men när jag kom dit var den jag skulle gå till inte där. Dåligt... Det känns som att det går neråt för dom och då känns det lite extra bra att jag bestämde mig för att inte fortsätta de kvarståeende åren.
 
Vad mer? Jag har spenderat mycket tid på cafeer med fina mysiga vänner, börjat träna lite smått, boxing-pass, monterat upp hyllor i mitt rum hos mamma för att få det lite mer organiserat, gått på gratisfestivaler, varit ute och dansat och druckit drinkar (att vara 18 är så himla gött!). 
 
Jag börjar få tillbaka min blogglust allt mer och allt känns bara allmänt bra!
 
 

Magisk

 
 
Coldplay är mitt absoluta favoritband någonsin och igår kom de ut med en ny låt!!! Den är en del utav The Hunger Games: Catching Fire Soundtrack. Jag blir helt till mig av Coldplays musik. Jag vet inte riktigt vad det är, men jag älskar de bara så så så så mycket. Helt magiskt!
 
Say oh, we're about to explode, carry your world
I'll carry your world
RSS 2.0