America the Beautiful

I ♥ You

Det har gått mer än ett år sedan jag lämnade Sverige för det bästa året i mitt liv. Herregud vad tiden har flugit fram. Det känns som att det var igår som jag satte mig på flanet till New York, träffade min värdfamilj för första gången, fann min obsession för Froyo (hehe) och det känns på samma gång som en evighet sen jag kom hem från andra sidan pölen. Som att jag varit hemma i Sverige mer än bara över sommaren. Det är ett mysterium det där...
 
Över min säng här hemma hos mamma, hänger min USA-flagga som är helt full med meddelanden från mina närmsta Amerikanska vänner (och utbytestudentvänner). Hur fint är inte det på en skala? Dom kommer alltid vara med mig! Jag måste bara för en sista gång berätta vilken otrolig upplevelse det var och att jag hoppas att ni som läser min blogg och följt mitt år har blivit lite inspirerade till att själva åka iväg, även om inte till USA, kanske till ett annat land.
 
Jag vet att min värdfamilj (i alla fall min värdpappa) läser bloggen och att han nu har översatt det här via Google Translate så jag vill bara säga till dig att NI ÄR BÄST OCH JAG ÄLSKAR OCH SAKNAR ER ALLA SÅ MYCKET, Tack för att jag fick min 2nd family och hoppas att vi ses nästa sommar! :)
 
America the Beautiful, forever my second home!
 
 


Kommentarer
Postat av: Judith

Tänk va tiden går fort! :D Supersnygg design och header! :D <3

Kram Judith <3

2013-09-08 @ 19:38:56
Postat av: Lisa

Har testat språkresa utan resultat så känns som att chansen är väldigt liten just nu att kunna prata flytande engelska.. Kanske är ett utbytesår ända sättet att lära sig flytande engelska? Har du alltid haft lätt för engelska eller kunde du i princip bara grundläggäggande engelska innan du åkte? Kan du inte berätta lite hur det var för dig med engelskan? I vilken månad börjademdetbflyta på hyffsat, när började du tänka och drömma på engelska osv.

En sak till, du har väl fått gå om en klass nu efter året? Hur känns det gå med de som är yngre?
Skulle hemskt gärna vilja åka som utbytesstudent men man kanske lär sig flytande även om man åker i ett halvår?

2013-09-13 @ 18:39:49
URL: http://lisabengtsson.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0