Happiness is the meaning of life

ReminderDet är bra med olika slags påminnelser i vardagen och livet. Jag bär det här armbandet hela tiden, varje dag för att påminna mig själv om att vara glad och se positivt på deverse saker, eftersom det brukar vara något som kan vara lite svårt ibland.
 
Vad har hänt nu den senaste tiden? Skolan går bra. Älskar att jag nu går på Folkungaskolan. Den är verkligen superbra och fin, allt är väldigt frächt och rent och alla mina lärare är bra. Pshykologi och Kommunikation är riktigt roligt och intressant och jag är glad över att jag bestämde mig för att läsa Beteendeinriktningen! Jag var på min förra skola för att lämna av lite saker, hade fått en tid och allt, men när jag kom dit var den jag skulle gå till inte där. Dåligt... Det känns som att det går neråt för dom och då känns det lite extra bra att jag bestämde mig för att inte fortsätta de kvarståeende åren.
 
Vad mer? Jag har spenderat mycket tid på cafeer med fina mysiga vänner, börjat träna lite smått, boxing-pass, monterat upp hyllor i mitt rum hos mamma för att få det lite mer organiserat, gått på gratisfestivaler, varit ute och dansat och druckit drinkar (att vara 18 är så himla gött!). 
 
Jag börjar få tillbaka min blogglust allt mer och allt känns bara allmänt bra!
 
 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Varifrån kommer armbandet? :)

2013-09-08 @ 21:20:04
Postat av: Johanna Gustafsson

vilket gulligt armband!

2013-09-16 @ 15:56:17
URL: http://johannasperspektiv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0