JAG ÄR I USA!

SURPRISE!
 
Jag har tänkt skriva det här i flera veckor, men har inte haft tid. Först har skolan tagit upp mycket tid som vanligt. Sedan har det varit stuenten (jag tog ju inte studenten iår, men alla mina vänner gjorde), så det har tagit upp mycket tid, och efter det har jag behövt planera det här. Det har gått väldigt fort. Jag har inte riktigt fattat att jag skulle åka hit förrän dagen innan. Förra året var ju en hel process med planering och allt som skulle göras. Tror allt som allt att det tog ett år för mig att ens åka till USA. Nu tog det tre veckor. En stor skillnad. 
 
Jag har pratat om att jag ville åka tillbaka under sommaren redan efter jag kom hem. Det ända som varit ivägen har varit pengar, det är ju inte så billigt med flygbiljetter. Speciellt när man åker över halva jordklotet. Men jag och mamma kom överens om att om jag fick ett sommarjobb, skulle hon kunna låna ut pengar till mig. Hon om någon vet hur mcyket mitt utbytesår betydde för mig och att komma tillbaka och få träffa de bästa personerna jag känner skulle vara det bästa någonsin. 
 
Så jag började leta efter sommarjobb. Och fick ett! Efter många steg, såsom intervju, arbetarutbildning och en dag praktik, fick jag det tillslut. Det var nog ett av de bästa samtalen jag fått (efter samtalet från Explorius ang värdfamiljen, never forget). Då visste jag att den här resan skulle bli möjlig. Det samtalet fick jag för tre veckor sedan. ett antal dagar senare satt jag varje dag och letade flyg hit, och när jag fått veta att jag kunde komma och bo med min amerikanska familj under den tiden jag planerade (exciting!!) beställde jag biljetterna. En vecka kvar i skolan och veckan efter det (den här veckan) åkte jag hit.
 
Jag lämnade Arlanda och Sverige igår (torsdag 19 juni) klockan 7 på morgonen och mellanlandade i London Heathrow, där jag hade perfekt med tid, min resväska behövdes inte checkas in på nytt utan åkte hela vägen till Raleigh, så det ända jag behövde göra var att ta mig själv till gaten. Jag hann gå runt lite i tax-free butikerna och ta mig en frappe på Starbucks (halleluja!). Efter den timmen var det bara att stiga på planet och åka iväg. Den långa resan gick väldigt bra! Det gick hyffsat fort för att vara 8,5 timmar. Såg på OTH, åt mat och sov. Väldigt smidigt!
 
Nu har jag precis startat min första dag här. Eftersom resan gick så bra och klockan bara var 22 hemma i Sverige när jag kom fram var inte tidskillnaden allt för farlig. Men jag vaknade mitt i natten, så jag antar att man inte slipper undan den dumma jetlaggen... 
 
Jag är SÅÅÅÅÅÅÅ exalterad och glad över det här. Jag kan knappt fatta att jag faktiskt är här på riktigt. Det känns inte som att jag lämnat USA frn första början. Allt är som jag minns att det var och det är så roligt, men samtidigt svår att greppa. Det går inte att beskriva.
 
Det här kommer bli så bra! ÅÅÅÅÅÅÅÅH JAG ÄR SÅ LYCKLIG. 

Abiturientbal 2014

 
Varje år anordnar Linköpings gymnasieskolor en Abiturientbal i Linköpings arena Coetta Center för de elever som tar studenten. Förra veckan var det min bästa vän Madeleine och hennes pojkvän Felix tur att dansa. Alla skolor är uppdelade i fyra olika baler, men alla har tränat varje söndag enda sedan vårterminen började. Madde var så himla himla vacker och de dansade så bra. Jag hjälpte henne att välja klänning och den passade henne perfekt, håret, sminket och allt var så fint att jag nästan började gråta. 
 
Efter själva balen och dansen åker alla danspar i fina bilar till Trädgårdsföreningen, vilket är stadens största park och så har de picknick där tillsammans allihopa. 
 
Eftersom jag inte tar studenten det här året (pga av året i USA) dansade inte jag iår. Jag skulle ha dansat på samma tillfälle som Madde, men nu fick jag ju se henne så det var ju bara bra!
 
Nästa år är det min tur. Jag längtar så mycket!!! Jag vill ha en riktigt prinsessklänning då. Men först måste jag hitta någon att dansa med, hehe! 
 
 
 
RSS 2.0