Abiturientbal 2014

 
Varje år anordnar Linköpings gymnasieskolor en Abiturientbal i Linköpings arena Coetta Center för de elever som tar studenten. Förra veckan var det min bästa vän Madeleine och hennes pojkvän Felix tur att dansa. Alla skolor är uppdelade i fyra olika baler, men alla har tränat varje söndag enda sedan vårterminen började. Madde var så himla himla vacker och de dansade så bra. Jag hjälpte henne att välja klänning och den passade henne perfekt, håret, sminket och allt var så fint att jag nästan började gråta. 
 
Efter själva balen och dansen åker alla danspar i fina bilar till Trädgårdsföreningen, vilket är stadens största park och så har de picknick där tillsammans allihopa. 
 
Eftersom jag inte tar studenten det här året (pga av året i USA) dansade inte jag iår. Jag skulle ha dansat på samma tillfälle som Madde, men nu fick jag ju se henne så det var ju bara bra!
 
Nästa år är det min tur. Jag längtar så mycket!!! Jag vill ha en riktigt prinsessklänning då. Men först måste jag hitta någon att dansa med, hehe! 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0